Με το «Παραλίγο» δεν χάνουμε για μια επιλογή

Αποκλειστικά από τη Winmasters ήρθε το «Παραλίγο» να μας οδηγήσει στο ταμείο ακόμα και στην περίπτωση ήττας για ένα ματς.
Με το «Παραλίγο» δεν χάνουμε για μια επιλογή

Πόσες φορές έχουμε αντιδράσει άσχημα χάνοντας ένα παρολί για ένα ματς. Πόσες φορές έχουμε βρίσει, έχουμε τσαντιστεί, έχουμε σκάσει βρε αδερφέ για ένα γκολ που μπήκε ή δεν μπήκε στο τέλος και μας… κατέστρεψε το δελτίο μας. Πλέον, αυτό δεν θα μας ξανασυμβεί…

Μια τρομερή προσφορά για τα μέλη* της Winmasters και ιδιαίτερα για τους λάτρεις του παρολί, είναι το «Παραλίγο». Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα προϊόν που σε περίπτωση που χάσουμε ένα παρολί για μία μόνο επιλογή τότε μας επιστρέφονται τα χρήματα πίσω για να ξαναπαίξουμε κάτι άλλο.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα παρολί 5 αγώνων τουλάχιστον με ελάχιστο ποντάρισμα στα 5 ευρώ και απόδοση ανά επιλογή άνω του 1.35. Σε περίπτωση που χάσουμε μόνο μία επιλογή στέλνουμε ένα mail στο τμήμα εξυπηρέτησης της Winmasters με τον αριθμό δελτίου μας και αυτή μας επιστρέφει το ποντάρισμα ατόφιο μέχρι ένα ποσό*.

Πλέον ένα είναι το σίγουρο. Με το «Παραλίγο» δεν πρόκειται ποτέ να ξαναχάσουμε δελτίο για ένα μόνο ματς.

Παίξε Νόμιμα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε ενδιαφέρει