Ο Άλκης Φιτσόπουλος στο betmasters.gr

Μια αυθεντία της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Άλκης Φιτσόπουλος, “στολίζει” με τα άρθρα του το betmasters.gr φαβερώνοντας μια πιο επιστημονική σκοπιά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα!

fitsopoulos

Ο Άλκης Φιτσόπουλος είναι μέλος του betmasters.gr. Τα άρθρα του προκαλούν κάθε είδους συναισθήματα. Από οργή και απέχθεια, έως θαυμασμό και συγκίνηση. Το σίγουρο είναι πως ο Alkis δεν μπορεί να περάσει αδιάφορος, έχει την άποψή του και την εκφράζει ελεύθερα και με όλη του τη δύναμη.

Παιδί του “Φιλάθλου” έχει γράψει σε ιστορικές στήλες (όποιος ξέρει ξέρει). Για χρόνια υπήρξε διευθυντικό στέλεχος στην εφημερίδα “Απογευματινή”, ενώ είχε καθημερινή εκπομπή με τον Ηλία Μπαζίνα στο “Κανάλι 29” και στον “Sprint fm”. Σήμερα εργάζεται στην εφημερίδα “Παρασκήνιο”. Επίσης, είναι και καθηγητής σε γνωστό κολλέγιο της Αθήνας, προσπαθώντας να… φτιάξει νέους αθλητικούς συνάκτες. Ένας από τους μαθητές του πριν από καμιά 20αριά χρόνια, ήταν και ο Mikros Guru.

Οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο δεν σταματούν στα τυπικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μεγάλων προπονητών, όπως οι Βαν Γκάαλ, Σάκι, Ζακέ, Ρομάντσεφ, Ιορντανέσκου, Βενγκέρ. Ποτέ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδιότητα του ρεπόρτερ και… συλλαμβάνει ότι κινείται, ώστε να μας ενημερώνει πρώτους για ότι… περίεργο συμβαίνει.

Με τον Άλκη μπορείτε να τα λέτε καθημερινά και στο chat, αφού γουστάρει πάρα πολύ να γίνει μέλος της ομάδας μας.

Σε ενδιαφέρει