Πολύ δυνατή στην έδρα της η Καμπούρ

cambuur sc

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική για την Ολλανδική Ερεντιβίζιε. Δύσκολα θα χαρακτήριζα τα σημερινά παιχνίδια τόσο από πλευράς ανταγωνιστικότητας όσο και από πλευράς στοιχηματικής ανάλυσης.

Στο φρούριο που ονομάζεται «Καμπούρ Στάντιον» η Καμπούρ υποδέχεται σήμερα την Γκρόνιγκεν σε ένα πολύ απαιτητικό ματς. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία ως τώρα, παραμένοντας αήττητη μετά από 4 αγωνιστικές (2-2-0). Θα βασιστεί και φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια για να μείνει ψηλά στην βαθμολογία αν και κατάφερε να πετύχει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία μετά από 17 παιχνίδια (0-1 τη Χέρακλες). Στο τελευταίο της ματς, το οποίο ήταν και αυτό εντός έδρας νίκησε δύσκολα με 3-2 την Ντε Χαάγκ. Εντός έδρας παραμένει και φέτος πολύ ισχυρή έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία σε 2 ματς. Εκτός για την ομάδα του Χενκ ντε Γιονγκ αναμένονται ο μπακ Ντρόστε, ο νεοαποκτηθείς χαφ Στεμπλέσκι και ο εξτρέμ Σχέπερς. Στον αντίποδα, η Γκρόνιγκεν βρίσκεται ακόμα σε «έκσταση» μετά την φοβερή νίκη που πέτυχε σε βάρος του Άγιαξ με 2-0. Οι «πράσινοι» έπαιξαν έξυπνα, χτύπησαν στην «κόντρα» στις αδυναμίες του «Αίαντα» και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Έφτασαν έτσι τις 3 νίκες σε 4 αγωνιστικές, και «φιγουράρουν» στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο κόουτς Φαν Ντε Λόι προσπάθησε να ενισχύσει την ομάδα του στο φινάλε των μεταγραφών αλλά τελικά δεν συνέβη τίποτα, γεγονός που μπορεί να στοιχίσει στην συνέχεια. Εκτός αναμένονται από το ματς σήμερα, ο στόπερ Φαν ντερ Λάαν και ο μπακ Μπάρνετ.

Γενικά πιστεύω ότι η διακοπή έκανε καλό στην Γκρόνιγκεν αφού είχε το χρόνο να ξεκουραστεί και να ηρεμίσει από την σπουδαία νίκη που πέτυχε. Εδώ όμως μιλάμε για μια από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας και θέλω να πιστεύω ότι η Καμπούρ θα φύγει με το «τρίποντο» σήμερα. Στο 2.25 βρίσκουμε τον άσσο.

Σε άλλο ματς της ημέρας, η Φίτεσε υποδέχεται την Εξέλσιορ, στο «Χέλρεντομ». Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας αδυνατώντας προς το παρόν να κερδίσουν κάποιο ματς. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία ο μέχρι τώρα (κακός) απολογισμός τους. Η ομάδα του κόουτς Μποζ δεν παίζει τόσο άσχημα όσο δείχνουν τα αποτελέσματα της, καθώς σε 4 αγώνες έχει αντιμετωπίσει Άγιαξ – Αϊντχόφεν και στις 2 περιπτώσεις ηττήθηκε αλλά έπαιξε σαν «ίσος προς ίσος» τα ματς. Η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια «αδικεί» την εικόνα της ομάδας. Στο σημερινό παιχνίδι, μοναδικός απών θα είναι ο εξτρέμ Τραορέ. Στην άλλη πλευρά, η Εξέλσιορ, στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει πετύχει ρεκόρ 2-1-1 συγκεντρώνοντας 7 υπερπολύτιμους βαθμούς για την μάχη του υποβιβασμού. Στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε με 3-1 την Χέρακλες, πραγματοποιώντας κυρίαρχη εμφάνιση έναντι της αντιπάλου της. Ο κόουτς Νταϊκχάουζεν φρόντισε για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στο φινάλε των μεταγραφών, αφού την περιμένει μια πολύ απαιτητική χρονιά. Στο σημερινό ματς δεν είναι διαθέσιμος ο στόπερ Φαν Ντίρμεν.

Γενικά, θεωρώ πως ήρθε η ώρα να πετύχει η Φίτεσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Σε αποδόσεις του 1.37 δεν μπορώ καν να το σκεφτώ να το ποντάρω. Καλή επιλογή το over 3.5 στο 2.20 αφού σε κάποιο ματς η Φίτεσε θα κάνει γκολ τις αρκετές ευκαιρίες που δημιουργεί.

Στα άλλα δυο ματς η Ουτρέχτη υποδέχεται την Ντε Χάαγκ νωρίς το μεσημέρι, ενώ λίγες ώρες αργότερα η Ντόρντρεχτ υποδέχεται την Μπρέντα.

Σε ενδιαφέρει