θα παραμείνει αήττητη η Οντ;

Odd

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα στην Νορβηγία με δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια, η Οντ φιλοξενεί τη Βίκινγκ και η Στρομσγκόντσετ υποδέχεται τη Μπραν.Η Οντ συνεχίζει το αήττητο σερί της καθώς παρέμεινε για 14ο ματς αήττητη με απολογισμό, 10 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στο τελευταίο ματς αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Σάρπσμποργκ και έμεινε οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με σκορ 1-2 στην έδρα τους από την Ρόζενμποργκ βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί που έτρεχαν.

Εκτίμηση: Η Οντ παίρνει δύναμη από την έδρα και πιστεύω ότι θα κερδίσει σήμερα. Άρα άσσος με απόδοση 1,65.

Στο άλλο ματς η Στρομσγκότσετ φαίνεται επηρεασμένη ακόμα από την αλλαγή του προπονητή. Αξιοσημείωτο είναι ότι υπό τις οδηγίες του προηγούμενου προπονητή παρέμενε για τρία χρόνια αήττητη στο γήπεδο της! Τώρα με τον καινούριο προπονητή μετράει 1 μόλις νίκη στα 4 τελευταία εντός έδρας. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Άαλεσουντ . Στον αντίποδα η Μπραν παλεύει για την παραμονή της στη κατηγορία. Στο προηγούμενο ματς ηττήθηκε με 0-1 στην έδρα της από τη Μόλντε, όμως ήταν πολύ καλή και είχε και δοκάρι.

Εκτίμηση: Η Μπραν παλεύει για να σωθεί ενώ η «Γκόντσετ» βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη. Περίεργο ματς στο οποίο δεν θα επιλέξω κάτι.

Σε ενδιαφέρει