Ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν

leverkusen

Το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα έχει και πάλι δράση αυτό το τριήμερο και η τρίτη αγωνιστική ξεκινάει με το σπουδαίο ματς, Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης. Η Μπάγερ είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που μετράει δύο νίκες και μάλιστα εντυπωσιακές. Καταρχήν κέρδισε 2-0 τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας και στο τελευταίο της ματς, στη “Μπαγιαρίνα”, κέρδισε 4-2 τη Χέρτα, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Ο Σμιντ έχει περάσει την επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα του και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αφήσει το στίγμα του. Και στην Ευρώπη βέβαια, μετράει μόνο νίκες και σε λίγες μέρες θα αντιμετωπίσει τη Μονακό στην Γαλλία, για την πρεμιέρα του Champions League. Δύο σοβαροί τραυματισμοί ήρθαν να χαλάσουν το καλό κλίμα στην ομάδα, καθώς οι Ρόλφες και Μπραντ θα λείψουν για καιρό. Τουλάχιστον επανέρχεται ο πολύτιμος Μπέντερ.

Πιθανή ενδεκάδα: Λένο – Γεντβάι, Σπάχιτς, Τοπράκ, Μπένις – Μπελαράμπι, Ράιναρντς, Κάστρο, Σον – Τσαλχάνογλου – Κίσλινγκ.

Η Βέρντερ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη δεν έχει γευτεί ούτε τη χαρά της νίκης. Πάντως, είναι καλύτερη από όσο την περίμενα στο ξεκίνημα και γενικά θα έλεγα οτι έχει παίξει καλά, σχετικά πάντα με τη δυναμική του ρόστερ της. Ο κόουτς Ντουτ κάνει καλή δουλειά και στην πρεμιέρα κόντρα στην Χέρτα έδειξε πως η ομάδα του διαθέτει και πείσμα στο παιχνίδι της. Ο βασικός χαφ Μακιάντι είναι τραυματίας και έμεινε εκτός, όπως και οι Μπάργκφρεντε και Γκεμπρεσελασιέ. Ο Χαϊροβιτς καθυστέρησε να γυρίσει από την εθνική του ομάδα και δεν είναι σίγουρο οτι θα ξεκινήσει.

Πιθανή ενδεκάδα: Βολφ – Πριτς, Πρέντλ, Λουκίμια, Γκαρσία – Χαϊροβιτς, Γιουνούζοβιτς, Γκάλβες, Ελία – Ντι Σάντο και Πέντερσεν.

Πολύ μικρή η απόδοση στον άσο, αν συνυπολογίσουμε πως η Βέρντερ είναι αήττητη και η Μπάγερ έχει αγώνα για την Ευρώπη σε λίγες μέρες. Θα μείνω μακριά.

Σε ενδιαφέρει