Αναστάτωση στην Ραπίντ

Αναστάτωση στην Ραπίντ

Ένα και μοναδικό παιχνίδι φιλοξενεί σήμερα το πρόγραμμα της Αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Η Ραπίντ Βιέννης φιλοξενεί την Γκρόντιγκ σε ένα ματς για «γερά νεύρα».

Στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιέννης λοιπόν, η Ραπίντ υποδέχεται την Γκρόντιγκ λίγες μόλις μέρες μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Ελσίνκι. Η Ραπίντ κατόρθωσε να αποκλειστεί σε ένα ματς που προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Δέχτηκε 3 γκολ σχεδόν σε ισάριθμες ευκαιρίες των Φιλανδών, και το μόνο που κατάφερε είναι να ισοφαρίσει στο 92’. Απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα του Μπάρισιτς, με την διοίκηση προς το παρόν να μην ανοίγει θέμα προπονητή. Στο πρωτάθλημα η εκκίνηση είναι κάκιστη με την Ραπίντ να έχει 6 βαθμούς σε ισάριθμα ματς και να βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Για το σημερινό ματς εκτός είναι οι στόπερ Μπέρεντ, και Ντίμπον, ο μπακ Σιμπελσμπέργκερ και ο φορ Άλαρ.

Στην άλλη πλευρά, η Γκρόντιγκ, αν και προηγήθηκε με 0-2 της Ριντ, δεν κατάφερε να κερδίσει και τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο 90’. Ο κόουτς Μπάουρ δήλωσε απογοητευμένος από τον τρόπο που η ομάδα του έχασε ένα πολύτιμο τρίποντο. Κακή αμυντικά η ομάδα της Γκρόντιγκ, βασίζεται αποκλειστικά στην επιθετική της γραμμή και τον Περουβιανό φορ Ρέινα για τα παιχνίδια της. Παραμένει πάντως πολύ επικίνδυνη στην κόντρα. Εκτός σήμερα παραμένουν οι μπακ Σούμπερτ και Πάτσμαν και ο νεαρός φορ Γκσβάιλντ που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Συνοψίζοντας, θεωρώ πως η Ραπίντ βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Νεανική ομάδα που δέχτηκε πολλά πλήγματα μαζεμένα. Κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει. 1.75 στον άσσο. Δεν το λες και ευκαιρία.

Σε ενδιαφέρει