Υπερτερεί η ισοπαλία

genlok

Το βελγικό πρωτάθλημα μετρά δύο αγωνιστικές και ακόμη είναι νωρίς να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι. Η 3η στροφή αρχίζει με Γκενκ-Λόκερεν.

Το παιχνίδι δεν κρίνει κάτι, είναι πολύ νωρίς, όμως η επαφή με την πρώτη οκτάδα είναι ο αρχικός στόχος των δύο. Όπως φαίνεται, πάντως, Σταντάρ Λιέγης, Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ, δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρια. Η Γκενκ καταγράφει μία ήττα, μία ισοπαλία. Η Λόκερεν μία ήττα, μία νίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα οι γηπεδούχοι ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με την Σερκλ. Οι τελευταίοι προηγήθηκαν, αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Μπουφέλ. Η Γκενγκ έχει υπηρεσιακό προπονητή. Εναντίον της Λόκερεν υπάρχουν προβλήματα. Δεν θα αγωνιστούν οι Χίλαντ, Μονρόζ, ενώ αμφίβολος είναι ο Λιμπόμπε. Θα αγωνιστεί ο αμυντικός Κουμορτζί. Πρώτη φορά στην αποστολή ο επιθετικός Βόσεν, ο οποίος φέρεται να θέλει να μετεγγραφεί σε άλλη ομάδα.

Η Λόκερεν στο ματς με τη Ζούλτσε έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει σχετικά εύκολα. Κέρδισε 2-1 και είχε τη δυνατότητα και γι’ άλλα γκολ. Έφυγε από την ομάδα ο Χαρμπαουί. Στη λίστα τραυματιών ο φορ Ντούτρα, εκτός οι Νετ Μαν, Πατοζί. Η προϊστορία, με την Γκενγκ στη θέση του οικοδεσπότη, την τελευταία πενταετία δίνει ελαφρύ προβάδισμα (5-3) στους γηπεδούχους. Πέρυσι, πάντως, η Λόκερερν επικράτησε και στα δύο παιχνίδια στο γήπεδο της Γκενκ και δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Οι δύο δεν φαίνεται να έχουν και τόσο μεγάλες διαφορές. Έτσι, περιμένουμε ματς κλειστό. Στοιχηματικά η ισοπαλία υπερτερεί, αλλά και ο άσος δεν είναι απίθανος και μπορεί να έρθει για την Γκενκ. Η ισοπαλία δίνει πάνω από 3,00.

Σε ενδιαφέρει