Για το 4 στα 4 η Ζυρίχη

Για το 4 στα 4 η Ζυρίχη

Ο αγώνας Ζυρίχη – Γιουνγκ Μπόις είναι αυτός που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του ελβετικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εκπληκτικά φέτος και μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, με απολογισμό γκολ 7-2. Οι Σικαουϊ και Κιουμιέντο έχουν πετύχει πέντε γκολ ως τώρα και κάνουν την απουσία του πρώτου σκόρερ, Γκαβράνοβιτς, να μην φαίνεται. Εκτός του τελευταίου, δεν θα παίξουν σήμερα και οι Κοχ, Κάγεβιτς, Σαντίκου.

Η Γιουνγκ Μπόις, εκτός από το μέτριο ξεκίνημα στο ελβετικό πρωτάθλημα έχει να αντιμετωπίσει και την πρόκληση της Ευρώπης, καθώς πριν λίγες μέρες κέρδισε τον Ερμή Αραδίππου με 1-0 μέσα στην έδρα της. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες, όμως στο δεύτερο ματς κόντρα στην Ααράου, ήταν καλύτερη και άξιζε να κερδίσει. Οι Μπούρκι, Κούμπο και Σισοκό είναι αμφίβολοι σήμερα, ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Βόλφλι, Γκερντ, Βίλοτιτς, Φον Μπέργκεν και Βιτκιεβιέζ.

Θεωρώ πως το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τη Ζυρίχη. Η απόδοση του άσου είναι χαμηλή και θα ρίσκαρα στην ισοπαλία.

Στα άλλα δύο σημερινά ματς έχουμε: Ααράου – Βαντούζ και Σεντ Γκάλεν – Λουκέρνη.

Σε ενδιαφέρει