Μαϊάμι για ισοφάριση

Μαϊάμι για ισοφάριση

Ξεκινάω το άρθρο για τον 2ο τελικό της Ανατολής από τους προπονητές. Ούτε τους ξεχνώ, ούτε δεν έχω τι να γράψω. Απλώς, ο Φρανκ Βόγκελ (Ιντιάνα) κέρδισε τον Έρικ Σποέλστρα (Μαϊάμι) και οι Πέισερς το 1ο παιχνίδι.

Ο κόουτς των Χιτ έκανε το λάθος να ξεκινήσει βασικό τον Σέιν Μπατίερ (φόργουορντ) και να αφήσει τον Χάσλεμ (φόργουορντ) στον πάγκο. Απέναντι στα μεγάλα κορμιά της Ιντιάνα, η δύναμη του δεύτερου ήταν πιο χρήσιμη. Ίσως και η παρουσία του Γκρεγκ Όντεν. Ο προπονητής των Πέισερς έβαλε την μπάλα στη ρακέτα, έπαιξε επιθετικά και οι παίκτες του τον δικαίωσαν. Φυσικά, το 1-0 δεν σημαίνει τίποτα απέναντι στους πρωταθλητές. Άπαντες περιμένουν κάτι πιο άγριο, μια και ο 2ος αγώνας αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα.

Η προϊστορία δίνει 16-3 στην Ιντιάνα όταν έχει τον ρόλο του οικοδεσπότη στο 2ο ματς. Για το Μαϊάμι, στη θέση του φιλοξενούμενου, το σκορ είναι 3-9. Ωστόσο, από τη σεζόν 2008-09 έως και την περίοδο 2011-12 μετρά 3-1. Συνεπώς, οι Χιτ θα κάνουν τα πάντα για να ισοφαρίσουν και να “κλέψουν” το πλεονέκτημα έδρας των Πέισερς. Ο ΛεΜπρον θα είναι πολύ πιο επιθετικός και σίγουρα θα πάρει περισσότερες προσπάθειες. Η άμυνα του αντιπάλου θα δυσκολευτεί πολύ απέναντι του. Ο Σποέλστρα λογικά θα θωρακίσει καλύτερα τη ρακέτα του και ο Χίμπερτ θα φτύσει αίμα για να βοηθήσει την ομάδα του. Μεγάλη σημασία και στην περιφερειακή άμυνα, καθώς αμφότεροι σουτάρουν αρκετά από το τρίποντο. Λογικά και οι δυο θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τις κατοχές εις βάρος τους και θα περιμένουν μεγάλα σουτ.

Αυτή τη φορά οι άμυνες θα είναι πιο σκληρές. Η διαφορά θα κάτσει κάπου στους 10-12 πόντους και η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ του Μαϊάμι. Σενάριο πραγματοποιήσιμο που πληρώνει καλά (7,50). Στο σύνολο, θα πάμε για under 184,5.

Σε ενδιαφέρει