Όποιος κερδίσει κοιτάει ψηλά

asteras atromitos

Καθοριστικό ματς για την διαμόρφωση της βαθμολογίας των πλέι οφ του πρωταθλήματος, είναι το Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος.  Όποια από τις δύο κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα στην μάχη για την πρώτη θέση, ενώ αυτή που θα χάσει, ιδιαίτερα αν είναι η γηπεδούχος, δύσκολα θα επανέλθει. Φυσικά, το πιο πιθανό αποτέλεσμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, είναι η ισοπαλία. Άλλωστε, με δύο ισοπαλίες ξεκίνησαν τα φετινά πλέι οφ, κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους, πως οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν είναι μικρές. Ο Αστέρας πιέστηκε πολύ στην Τούμπα, αλλά τόσο η αστοχία των επιθετικών του ΠΑΟΚ, όσο και η εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακά του, του χάρισαν τον πόντο. Η έδρα του είναι η μεγάλη του δύναμη, καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε 10 νίκες, έξι ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, σ’ ένα ματς που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει ή και να χάσει. Ο Γιώργος Παράσχος, θέλοντας να διώξει το άγχος από τα πόδια των παικτών του, έχρισε φαβορί για την πρώτη θέση τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως στον Ατρόμητο όμως, όλοι θέλουν πολύ την δεύτερη θέση και πιστεύουν πως είναι η ώρα να καταφέρουν κάτι τόσο μεγάλο. Aμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πίτου Γκαρσία για τους φιλοξενούμενους, ενώ o Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκοϊάν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντζες – Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κοντοές, Λούι – Κουρμπέλης, Ν΄Ντόου, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο – Μπαράλες.

Ατρόμητος: Τσενάμο – Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης – Δημούτσος, Ούμπιδες, Φωτάκης, Μπρίτο –  Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Σε ενδιαφέρει