Απόλλων Πόντου – Ηρακλής

Σημαντικό τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Απόλλων Πόντου – Ηρακλής

Ο Απόλλων Πόντου φιλοξενεί σήμερα τον Ηρακλή στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League. Νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες για να μη μείνουν μακριά από τους στόχους τους. Για την άνοδο παίζουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να σωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τα προγνωστικά μου

16:00 | Aπόλλων Πόντου – Ηρακλής | Χ | 2,80

Ανάλυση

Δεν κατάφερε να διευρύνει κι άλλο το αήττητο σερί που έτρεχε ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας. Εκτός από αυτό έμεινε πίσω και στη μάχη της δεύτερης θέσης. Η ομάδα του Καλαϊτζίδη μετά και τη χθεσινή νίκη του Πλατανιά βρίσκεται στο -3 από τη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου, ενώ περιμένει και 3 βαθμούς από το ματς με τον Αήττητο. Σήμερα έχει μπροστά της το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή και θα ήθελε τη νίκη τόσο για τους βαθμούς, όσο και για την τόνωση της ψυχολογίας. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες για τους γηπεδούχους.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα ο Ηρακλής! Την περασμένη αγωνιστική, έχοντας μάλιστα για πρώτη φορά στον πάγκο τον Μαρσέλο Τροΐζι, δεν τα κατάφερε εντός έδρας απέναντι στη Δόξα Δράμας, μένοντας στο 0-0. Με αυτόν το βαθμό δεν ξεκαθάρισε τίποτα όσον αφορά στην παραμονή του, αφού ο «Γηραιός» βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Τώρα έχει μπροστά του το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πόντου με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Στα αγωνιστικά, δεν είναι διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι μέσοι Κλέιτον και Ντούνης, ενώ επιστρέφουν ο φορ Περόνε, οι μέσοι Νιαμπουγιού, Μπορίκο και Καθάριος και ο γκολκίπερ Καχριμάν.

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θα κατέβουν με στόχο τη νίκη για τους δικούς τους λόγους η καθεμία, όμως σε περίπτωση που περνάει η ώρα χωρίς να έχει πάρει κάποια το προβάδισμα, τότε δεν πιστεύω ότι η μοιρασιά θα είναι άσχημο αποτέλεσμα. Χ

Σε ενδιαφέρει