Σαμπντόρια – Μίλαν

Η εκτός έδρας δοκιμασία της Μίλαν στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Σέριε Α.
sampdoria milan

Με μια πολύ δύσκολη δοκιμασία επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στη Σέριε Α η Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» ταξιδεύουν στη Γένοβα για να αντιμετωπίζουν τη Σαμπντόρια και θέλουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση του Champions League.

Τα προγνωστικά μου

21:30 | Σαμπντόρια – Μίλαν | GG | 1,83

Ανάλυση

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν από τη διακοπή η Σαμπντόρια, καθώς στο εκτός έδρας κόντρα στη Σασουόλο επικράτησε με 5-3, έχοντας μάλιστα πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Η ομάδα της Γένοβας είχε πάντα την πρωτοπορία στο σκορ και παρά τις διαδοχικές μειώσεις από τους γηπεδούχους (1-2, 2-4, 3-5) δεν κινδύνευσε ποτέ επί της ουσίας, αφού στην επίθεση έκανε ό,τι ήθελε. Έχει μπει γερά στο κόλπο για την Ευρώπη, καθώς απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 7η και την 6η θέση. Ο Κουαλιαρέλα συνεχίζει να είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 21 γκολ, 6 εκ των οποίων από το σημείο του πέναλτι. Εκτός από την αποψινή αναμέτρηση, ο χαφ Μπαρέτο, ο επιθετικός Καπράρι και ο χαφ Έκνταλ. Over τα 9 από τα 12 τελευταία της ματς.

Το ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ άρχισε στραβά, εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο και τελικά ολοκληρώθηκε με τη Μίλαν να γνωρίζει την ήττα. Μόλις στο 3’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 51’ δέχθηκε και το δεύτερο, μείωσε στο 57’, αλλά στο 67’ έγινε το 3-1 με πέναλτι. Τελικό σκορ στο 71’ ο Μουσάκιο, με τη Μίλαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο να χάνει τεράστιες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν Κεσί και Μπίγλια, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαν έντονο λεκτική διένεξη, αλλά το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, αφού επιβλήθηκε και πρόστιμο στους δύο ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή είναι στην 4η προνομιούχο θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ και στο +4 από τη Ρόμα, δείχνοντας μάλιστα και σε καλύτερη κατάσταση. Ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική την Τρίτη, με την ίδια να αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ουντινέζε. Εκτός από το αποψινό ο Μποναβεντούρα.

Πιθανές ενδεκάδες

Σαμπντόρια

(4 – 3 – 1 – 2)

Αουντέρο

Σάλα

Άντερσεν

Κόλεϊ

Μούρου

Λινέτι

Πράετ

Γιάνκτο

Ραμίρες

Κουαλιαρέλα

Ντεφρέλ

Μίλαν

(4 – 3 – 3)

Ντοναρούμα

Καλάμπρια

Μουσάκιο

Ρομανιόλι

Ροντρίγκες

Μπακαγιόκο

Μπίγλια

Τσαλχάνογλου

Σούσο

Πιόντεκ

Καστιγέχο

Εκτίμηση

Η Σαμπντόρια έχει ήδη δύο ήττες από τη Μίλαν στη φετινή σεζόν για πρωτάθλημα και Κύπελλο, χωρίς απαραίτητα οι «ροσονέρι» σε αυτές τις αναμετρήσεις να είναι καλύτεροι. Περιμένω επιθετική Σαμπντόρια και ένα τρελό ματς στη Γένοβα, όπως συνηθίζεται σε αυτή την έδρα. GG.

Σε ενδιαφέρει