Σταντάρ Λιέγης – Αντβέρπ

Πρεμιέρα κάνουν τα play off πρωταθλήματος στο Βέλγιο.
standard liege antwerp

Σταντάρ Λιέγης και Αντβέρπ συγκρούονται απόψε στο παιχνίδι που ανοίγει τη φάση των play off πρωταθλήματος στο Βέλγιο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν θετικό ξεκίνημα, ώστε με κάθε τρόπο να μειώσουν τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Τα προγνωστικά μου

21:30 | Σταντάρ Λιέγης – Αντβέρπ | 1Χ & GG | 2,32

Ανάλυση

Από την εντυπωσιακή νίκη με 4-3 επί της Βάασλαντ-Μπέβερεν εντός έδρας προέρχεται η Σταντάρ Λιέγης. Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, με τους γηπεδούχους -αν και αδιάφοροι βαθμολογικά- κατάφεραν να πετύχουν τεράστια ανατροπή, καθώς στο 49′ βρίσκονταν πίσω… 0-3! Έτσι, η ομάδα του Πρεντόμ μπαίνει σήμερα στα play off του πρωταθλήματος από την τρίτη θέση και επιθυμεί να κάνει θετικό ξεκίνημα, ώστε να αρχίζει να καλύπτει το -5 από την πρωτοπόρο Γκενκ. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Ουλαρέ (φορ) και Ποκονιόλι (αμυντικός). Ο Εμόν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων.

Από τη μεριά της, η Αντβέρπ σημείωσε πτωτική πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, κλείνοντας την με δύο σερί ήττες. Την τελευταία αγωνιστική έχασε με 2-0 στην έδρα της Κορτράικ, τερματίζοντας έτσι στην έκτη θέση. Έτσι, η ομάδα του Μπόλονι μπαίνει στα play off από την πέμπτη θέση και ισόβαθμη με τη Γάνδη. Χάλασε λίγο το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου με τον τσακωμό των Λαμκέλ Ζε και Βαν Ντάμε, όμως και οι δύο θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα απόψε, όπως και ο φορ Μποκανί που αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Αντιθέτως, εκτός για μεγάλο διάστημα θα μείνει ο Γιαταμπαρέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Σταντάρ Λιέγης
(4-2-3-1)

Οτσόα
Φάι
Μποκαντί
Βανχέουσντεν
Λαΐφης
Τσίμιροτ
Μάριν
Μ’Ποκού
Καρσελά
Λεστιέν
Εμόν

Αντβέρπ
(4-2-3-1)

Μπολάτ
Οπάρε
Αρσλάναζικ
Βαν Ντάμε
Γιούκλερεντ
Αρούν
Γκοβέα
Μπολίνγκι
Ραφαέλοφ
Λαμκέλ Ζε
Μποκανί

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν θετικά στα play off, όμως δίνω ένα κλικ παραπάνω στην έδρα. Λογικά σκοράρουν αμφότερα. 1Χ & GG

Σε ενδιαφέρει