Σλοβενία – ΠΓΔΜ

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro ψάχνει η Σλοβενία μετά τον βαθμό που κατάφερε να αποσπάσει στο Ισραήλ.
slovenia fyrom

Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμέτρηση στη Λιουμπλιάνα.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020, η Σλοβενία ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο Ισραήλ, τη στιγμή που η ΠΓΔΜ θα προσπαθήσει να φτάσει στο 2/2 μετά την άνετη επικράτηση επί της Λετονίας.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Σλοβενία – ΠΓΔΜ | OVER 2,5 | 2,38

Ανάλυση

Ο στόχος με την πρόσληψη του Κεκ ήταν η βελτίωση μετά την κάκιστη πορεία του Nations League που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της στην τελευταία κατηγορία. Σίγουρα, δεν έχει την ποιότητα που μπορεί να είχε προηγούμενα χρόνια, αλλά σίγουρα δεν είναι ούτε Σαν Μαρίνο, ούτε Λιχτενστάιν ή κάτι ανάλογο. Το πρώτο δείγμα στην έδρα του Ισραήλ ήταν θετικό, αφού πήρε τον βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 48’, αλλά άμεσα δέχθηκε την ισοφάριση, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους και ενδεχομένως να άξιζε κάτι παραπάνω. Με την ψυχολογία της να είναι πια πολύ καλή, θα στοχεύσει στην πρώτη της νίκη στη φάση των προκριματικών.

Μετά την εξαιρετική της παρουσία στο Nations League, η ΠΓΔΜ άρχισε με τον ίδιο ρυθμό και στα προκριματικά του Euro και την… πλήρωσε η Λετονία. Μέχρι το 30’ είχε διαμορφώσει το 2-0, στο 88’ οι Λετονοί μείωσαν, αλλά η ΠΓΔΜ βρήκαν ακόμα ένα γκολ στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Εν όψει του αποψινού δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές και γιατί να κάνει άλλωστε, αφού η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο μοναδικός παίκτης που θα λείψει με το ματς της πρεμιέρας είναι ο Χασάνι της Αλ Ραέντ, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Εκτίμηση

Η ΠΓΔΜ έχει φτιάξει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Οι Σλοβένοι επίσης και θέλουν να εκμεταλλευθούν τα κενά που ενδεχομένως να αφήσουν οι φιλοξενούμενοι, λόγω του ότι παίζουν πολύ επιθετικά. Επιλογή μας το OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει