Βόρεια Ιρλανδία – Λευκορωσία

Το 2/2 θέλει να κάνει η Βόρεια Ιρλανδία, καθώς μετά την Εσθονία αντιμετωπίζει εκ νέου στην έδρα της τη Λευκορωσία.
ireland

Ματς με φαβορί στη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, η Βόρεια Ιρλανδία μετά τη νίκη της επί της Εσθονίας θέλει να κάνει το 2/2, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λευκορωσία.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Βόρεια Ιρλανδία – Λευκορωσία | GG | 2,58

Ανάλυση

Είχε θεωρητικά ένα εύκολο έργο η Βόρεια Ιρλανδία κόντρα στην Εσθονία και πράγματι το έκανε να φαίνεται τέτοιο, καθώς επικράτησε 2-0, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2020. Δυσκολεύτηκε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά από τη στιγμή που σκόραρε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (56’) έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 75’ με πέναλτι. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της έπειτα από 8 επίσημα ματς. Όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, θέλει το 2/2 σε αυτά τα ματς γιατί είναι θεωρητικά τα πιο εύκολα που θα έχει στον όμιλο. Λογικά δεν θα αλλάξει κάτι στη σύνθεση της ομάδας, συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Εσθονία. Κανένα ισόπαλο ματς στα τελευταία 17 εντός έδρας ματς.

Η Λευκορωσία είχε ένα σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα και χωρίς να δεχθεί γκολ, αλλά εξ αρχής η αποστολή της στην Ολλανδία ήταν πέρα από τις δυνάμεις της. Αυτό φάνηκε με το… καλημέρα της αναμέτρησης, αφού μόλις στο 21’ το σκορ ήταν 2-0 και το μόνο που κυνηγούσε, ήταν απλά να μην πάρει μεγάλη έκταση το σκορ της ήττας της. Στο αποψινό ματς σαφώς δεν είναι το φαβορί, αλλά εννοείται ότι δεν έχει την ίδια δυσκολία που είχε το παιχνίδι του Ρότερνταμ κόντρα στους «οράνιε». Στόχος της είναι απλά να δείξει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο και ανταγωνιστικό σε τέτοια ματς όπως το σημερινό.

Εκτίμηση

Η Βόρεια Ιρλανδία θα έχει το ρόλο του φαβορί και η Λευκορωσία θα έχει τους χώρους για να βρει ένα γκολ, στυλ παιχνιδιού που τη βολεύει. Πάμε με το GG.

Σε ενδιαφέρει