Γιβραλτάρ – Ιρλανδία

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η ανανεωμένη Ιρλανδία κόντρα στο Γιβραλτάρ.
mickmccarthy

Με μία πολύ εύκολη αναμέτρηση κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ιρλανδίας ο Μικ ΜακΚάρθι.

Αντίπαλος είναι το Γιβραλτάρ, που αποτελείται κυρίως από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και οι Ιρλανδοί δεν έχουν άλλη επιλογή από την ευρεία νίκη.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Γιβραλτάρ – Ιρλανδία | OVER 3,5 | 1,80 

Ανάλυση

Και μόνο ότι κατάφερε στο Nations League να πετύχει δύο νίκες, κόντρα σε Αρμενία και Λιχτενστάιν, τα λέει όλα! Τους πρώτους τους κέρδισε εκτός έδρας με 1 -0 ενώ τους σημερινούς αντιπάλους της Εθνικής, του νίκησε με 2 – 1 εντός έδρας. Εννοείται, φυσικά, ότι αυτές οι νίκες δεν την αλλάζουν επίπεδο, ούτε την κάνουν να έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω. Στο μόνο που στοχεύει σε κάθε αναμέτρηση είναι απλά να μην δεχθεί πολλά γκολ. Την Τρίτη δεν έχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση και για αυτό το λόγο θα υποδεχθεί την Εσθονία σε φιλική αναμέτρηση. Οι παίκτες της αγωνίζονται είτε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας, είτε στις πολύ χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας.

Αλλαγή σελίδας στην Ιρλανδία, αφού τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ανέλαβε ο Μικ ΜακΚάρθι, που επιστρέφει στον πάγκο της εθνικής, έπειτα από 17 χρόνια και στόχος είναι να της δώσει έναν άλλον αέρα, βγάζοντάς την από τη μετριότητα. Μόλις μία νίκη εντός 2018, επικρατώντας των ΗΠΑ με 2 – 1 και έχοντας σύνολο σε 9 αναμετρήσεις μόλις 4 γκολ. Αγνοεί τη νίκα στα τελευταία 6, ενώ στα τελευταία 4 δεν έχει σκοράρει καν. Την επόμενη Τρίτη υποδέχεται τη Γεωργία και προφανώς ο στόχος είναι το 2/2 ώστε να μπει με θετικό τρόπο σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Εν όψει του σημερινού πάντως, έχουν αρκετές απουσίες.

Εκτίμηση

Δεν τίθεται σύγκριση των δύο ομάδων. Πάμε με τη λογική ότι η Ιρλανδία θέλει νίκη με πολλά γκολ, ώστε να πείσουν και οι παίκτες τον νέο προπονητή ότι αξίζουν μόνιμη θέση στην εθνική. Over 3,5

Σε ενδιαφέρει