Πλατανιάς – Βόλος

Mεγάλο ματς στα Περιβόλια με φόντο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.
platanias volos

Ο Πλατανιάς υποδέχεται σήμερα το Βόλο στα Περιβόλια, ίσως στο πιο σημαντικό ματς της 23ης αγωνιστικής της Football League. Οι Κρητικοί βρίσκονται στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και δε θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος, τη στιγμή που οι Βολιώτες βρίσκονται στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Τα προγνωστικά μου

15:00 | Πλατανιάς – Βόλος | GG | 2,00

Aνάλυση

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το μεγάλο αήττητο σερί του ο Πλατανιάς, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στα Τρίκαλα με 1-0. Έτσι, η ομάδα του Τάτση έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει από τη δεύτερη θέση, μένοντας στους 36 βαθμούς και το -4 από τον Απόλλωνα Λάρισας. Πάντως, στιο συγκεκριμένο ματς οι Κρητικοί αδικούνται από το αποτέλεσμα, αφού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ενώ ήταν ανώτεροι δέχτηκαν γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Το σημερινό ματς είναι αρκετά κομβικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δε θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο μέσος Μποσέτι, ενώ αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Κορτσάμ και ο φορ Αμαραντίδης. Σημαντική είναι η επιστροφή του επιθετικού Μπανκιόνι.

Είχαν αρχίσει να ανησυχούν στο Βόλο, καθώς προέρχονταν από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, όμως την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν άνετα με 3-0 τη Σπάρτη εντός έδρας. Με αυτό το τρίποντο οι Βολιώτες αύξησαν την απόσταση από το δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας στους 8 βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι την απρόσμενη ήττα του τελευταίου από τον Καραϊσκάκη. Πιο άνετη πλέον η ομάδα του Φεράντο πάει σήμερα στα Περιβόλια, έχοντας σκοπό το βαθμό ή τους βαθμούς που θα την κρατήσουν μακριά από τους διώκτες της. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Καραγκιολίδης, Ρούσσος, Δημόπουλος και Ουνγιαλίδης και ο τιμωρημένος Δημόπουλος.

Εκτίμηση

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας, το οποίο σίγουρα έχει περισσότερη σημασία για τους γηπεδούχους. Δε θα κοντράρω τους πρωτοπόρους, αλλά θα πάω με το καλοπηρωμένο αμφίσκορο. GG

Σε ενδιαφέρει