Μπάγερν – Μάιντζ

Πλήρης συγκέντρωση στις υποχρεώσεις της εντός Γερμανίας πλέον για την Μπάγερν Μονάχου.
bayern mainz

Με τα… μούτρα στην Μπουντεσλίγκα από εδώ και πέρα η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί υποδέχονται τη Μάιντς για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας και θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην ευνοϊκή για αυτούς ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ στην κορυφή.

Σέντρα στις 19:00.

Τα προγνωστικά μου

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ: GG (2,19)

Ανάλυση

Στις υποχρεώσεις της εντός Γερμανίας έχει συνέλθει και πλέον αποδίδει και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκε απέναντι της την πολύ καλή φέτος Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν της άφησε το παραμικρό περιθώριο, αφού την εξόντωσε με 6 – 0. Οι Βαυαροί θέλουν πλέον και τα γκολ, αφού στις ισοβαθμίες μετρά η διαφορά τερμάτων και μέχρι τη χθεσινή νίκη της Ντόρτμουντ, ήταν μαζί με τους Βεστφαλούς. Δυσκολεύτηκε μόνο μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 34’ και όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα. Ωστόσο, στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείστηκε από τη Λίβερπουλ, με τους Άγγλους να κάνουν επίδειξη ισχύος εκτός έδρας (1 – 3) και να υπενθυμίζουν στην Μπάγερν, ότι πλέον χρειάζεται ενίσχυση για να διεκδικήσει ξανά την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά». Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι, οπότε ο αποκλεισμός δεν ήταν και κάποιο σοκαριστικό γεγονός.

Θα επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας η Μπάγερν;

Εντός έδρας αποτυχία για τη Μάιντζ, καθώς υποδέχθηκε την ντεφορμέ Γκλάντμπαχ και παρ’ όλα αυτά ηττήθηκε με 1 – 0. Αποφάσισε να παραχωρήσει την κατοχή της μπάλας στους φιλοξενούμενους, δεν κινδύνευσε είναι η αλήθεια ιδιαίτερα, αλλά μέσω στατικής φάσης στο 63’ έμεινε πίσω στο σκορ και τελικά ηττήθηκε, αφού στη συνέχεια, δεν μπορούσε να βρει δημιουργικές λύσεις. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 (1 – 0 – 5). Πάντως δεν κινδυνεύει με σενάρια υποβιβασμού, αφού απέχει από την επικίνδυνη ζώνη 11 βαθμούς και στην πραγματικότητα πρέπει να βρει ένα κίνητρο για μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν Μονάχου

(4 – 2 – 3 – 1)

Νόιερ

Κίμιχ

Σίλε

Μπόατενγκ

Αλάμπα

Αλκάνταρα

Χάβι Μαρτίνεθ

Μίλερ

Γκορέτσκα

Κομάν

Λεβαντόφσκι

Μάιντζ

(4 – 1 – 2 – 1 – 2)

Μίλερ

Μπροζίνσκι

Μπελ

Νιακατέ

Άαρον Μαρτίν

Εγκμπαμέν

Λάτσα

Ονισίβο

Μπετιούς

Ματετά

Κουασόν

Εκτίμηση

Κούραση, απογοήτευση και σταθερή αμυντική ασυνέπεια της Μπάγερν, δίνουν την ευκαιρία στη Μάιντζ να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου της. GG.

Σε ενδιαφέρει