Μπορντό – Ρεν

Ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
bordeaux rennes

Η Μπορντό φιλοξενεί σήμερα τη Μονπελιέ για την 29η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία. Οι γηπεδούχοι έχουν μια απόσταση ασφαλείας 11 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ακόμα ελπίδες για την πεντάδα και θα το παλέψουν ακόμα περισσότερο, τώρα που αποκλείστηκαν και από το Γιουρόπα Λιγκ.

Τα προγνωστικά μου

(18:00) MΠΟΡΝΤΟ – ΡΕΝ : 2 DNB (2,02)

Aνάλυση

Δύο σερί ήττες μετρούσε η Μπορντό στο πρωτάθλημα, όμως την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πάρει το βαθμό στην έδρα της Μονακό με σκορ 1-1. Οι Γιρονδίνι βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, όμως τελικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπριάν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτός ο βαθμός έφερε την ομάδα του Πάουλο Σόουζα (νέος τεχνικός) στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον στόχος της είναι το καλύτερο πλασάρισμα που μπορεί να επιτύχει. Για σήμερα εκτός θα μείνουν ο μέσος Τσουαμενί και ο φορ Κορνέλιους. Μένει να δούμε αν ο Πορτογάλος κόουτς θα κάνει κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Mατς με μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Μπορντό. Θα επικρατήσει το κίνητρο;

Η Ρεν, από τη μεριά της, με την ήττα 3-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο έβαλε τέλος στην ευρωπαϊκή της πορεία, αφού δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, το επίτευγμα της ομάδας του Ζουλιάν Στεφάν είναι μεγάλο, οπότε μικρό το κακό. Επιστροφή στο πρωτάθλημα, εκεί όπου την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 3-1 επί της Καέν και βρίσκεται πλέον στο -6 από την πεντάδα, έχοντας όμως δύο ματς λιγότερα, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν πολλές ελπίδες για την κατάληψη εκ νέου ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στα αγωνιστικά, διαθέσιμοι είναι ξανά ο αμυντικός Μπαάλ και ο μέσος Γιόχανσον.

Πιθανές ενδεκάδες

ΜΠΟΡΝΤΟ
(4-2-3-1)

Κοστίλ
Σαμπαλί
Κουντέ
Πάμπλο
Πουντζέ
Οτάβιο
Πλασίλ
Ντε Πρεβίλ
Σανκαρέ
Καμανό
Μπριαν

ΡΕΝ
(4-4-1-1)

Κούμπεκ
Τραορέ
Ντα Σίλβα
Σιτοέ
Μπενσεμπαϊνί
Σαρ
Αντρέ
Γκρενιέ
Μπουριζό
Μπεν Αρφά
Νιανγκ

Εκτίμηση

Οι Γιρονδίνοι με τον Σόουζα στο τιμόνι πλέον θα προσπαθήσουν για το καλύτερο από εδώ και πέρα, όμως η Ρεν είναι αυτή που έχει το ισχυρό κίνητρο σήμερα και θα το ακολουθήσουμε. 2 DNB

Σε ενδιαφέρει