Λυών – Μονπελιέ

Αντίδραση θέλει να βγάλει η Λυών μετά τη συντριβή της από τη Μπαρτσελόνα.
lyon montpellier

Η Λυών υποδέχεται σήμερα τη Μονπελιέ για την 29η αγωνιστική της Ligue 1 στη Γαλλία. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση μετά τη συντριβή από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στη δεύτερη Λιλ που στραβοπάτησε απέναντι στη Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, βρίσκονται στο παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, οπότε θα το παλέψουν και όπου βγει.

Τα προγνωστικά μου

(15:30) ΛΥΩΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ : 1X & GG (2,02)

Aνάλυση

Βαριά ήττα με 5-1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα γνώρισε μεσοβδόμαδα η Λυών και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που… σκότωσε τους φιλοξενούμενους, καθώς πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Ο αποκλεισμός ήταν κάπως αναμενόμενος, όχι όμως με αυτό το σκορ και σήμερα η ομάδα του Ζενεζιό θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα. Εκεί που την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με το Στρασβούργο εκτό έδρας και έχασε έδαφος στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Στάθηκε όμως τυχερή, αφού η Λιλ έχασε από τη Μονακό και αν πάρει τη νίκη σήμερα θα μειώσει στους τέσσερις πόντους. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο κίπερ Λόπες, οι αμυντικοί Μέντί και Μαρσέλο και ο φορ Γκουρί, ενώ επιστρέφει ο αμυντικός Μορέλ.

Θα βγάλει αντίδραση η Λυών μετά τη συντριβή; 

Η Μονπελιέ, από την άλλη, αν και προηγήθηκε 2-0 επί της Ανζέ μόλις στο 16′, τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η ομάδα του Ζακαριάν βρίσκεται στην 7η θέση, στο -4 από την 5η Σεντ Ετιέν και διεκδικεί βάσιμα ένα από τα εισιτήρια για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα, οι φιλοξενούμενοι έχουν δύσκολο έργο στην έδρα της… πληγωμένης αντιπάλου τους και σε αυτήν την προσπάθεια επιστρέφουν στην αποστολή ο αμυντικός Αγκιλάρ και ο μέσος Ρίστιτς, ενώ εκτός παραμένει ο χαφ Λε Ταλέκ.

Πιθανές ενδεκάδες

ΛΥΩΝ
(4-2-3-1)

Γκοργκελάν
Ντουμπουά
Μορέλ (Μαρσάλ)
Ντεναγιέρ
Μεντί
Τουζάρ
Ντομπελέ
Τραορέ
Φεκίρ
Μέμφις
Ντεμπελέ

ΜΟΝΠΕΛΙΕ
(3-4-3)

Λακόντ
Κονγκρέ
Χίλτον
Κοζά
Αγκιλάρ
Σκιρί
Λασν
Ογιονγκό
Μολέ
Λαμπόρντ
Ντελόρ

Εκτίμηση

Ποιοτικότερη ομάδα είναι η Λυών και σήμερα θέλει να βγάλει αντίδραση, όμως η Μονπελιέ αποτελεί δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο που στα τελευταία ματς δε μπορεί να κερδίσει. Θα πάω με το συντηρητικό και συνδυαστικό 1Χ & GG

Σε ενδιαφέρει