Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Βέρντερ Βρέμης ανοίγει η αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα για την Κυριακή.
bayerleverkuzen werderbremen

Από νωρίς το μεσημέρι αρχίζει η αγωνιστική δράση στο σημερινό πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα.

Η Μπάγερ φιλοξενεί στο Λεβερκούζεν τη Βέρντερ Βρέμης στο πλαίσιο της 26ης μέρας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Σέντρα στις 14:30.

Τα προγνωστικά μου

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βέρντερ Βρέμης: GG & OVER 2,5 (1,75)

Ανάλυση

Υπό αντίξοες συνθήκες λόγω του χιονισμένου αγωνιστικού χώρου και με την πίεση έντονη, αφού δεν είχε περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από την έδρα του Ανόβερο με 3 – 2. Έκανε τα εύκολα δύσκολα για τον εαυτό της, καθώς στο 28’ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2 – 0, αλλά στο 51’ και το 73’ δέχθηκε δύο γκολ και την ισοφάριση. Τελικά, παρέμεινε ψύχραιμη και με γκολ στο 87’ πήρε τη νίκη με το τέρμα του Χάβερτζ. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Μπος και στο – 5 πλέον από την 4η θέση, μετά την γκέλα της Γκλάντμπαχ με τη Φράιμπουργκ, οπότε έχει μια καλή ευκαιρία σήμερα να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημαντικό αγωνιστικό νέο η επιστροφή του Σβεν Μπέντερ για το κέντρο της άμυνας.

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Βέρντερ με σούπερ ευκαιρίες

Βρήκε τη Σάλκε στα χειρότερά της και η Βέρντερ της έδωσε και κατάλαβε. Επικράτησε 4 – 2 σε ένα ματς που στράβωσε, αφού έμεινε πίσω στο σκορ στο 26’, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν τόσο χάλια που μέχρι το 73’ είχαν δεχθεί τρία γκολ. Η Βέρντερ έβαλε έτσι τις βάσεις για τη νίκη και δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα παρά τη μείωση του σκορ στο 85’ και είναι χαρακτηριστικό ότι έβαλε και τέταρτο στις καθυστερήσεις. Έχει συμπληρώσει 9 ματς χωρίς ήττα μέσα στο 2019 με 3 – 5 – 0 στο πρωτάθλημα και αποδεικνύεται πολύ ουσιαστική, παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσιάζει. Είναι στο – 6 από το Γιουρόπα Λιγκ και σαφώς έχει ακόμα στόχους μέσα στη σεζόν. Τιμωρημένος ο βασικός κεντρικός αμυντικός, Βέλκοβιτς, ενώ εκτός είναι και ο Κλαούντιο Πιζάρο. Εκτός είναι και πάλι ο Λάνγκαμπ, ο επίσης βασικός κεντρικός αμυντικός. Σκοράρει εδώ και 26 σερί ματς στο πρωτάθλημα.

Πιθανές ενδεκάδες

Λεβερκούζεν

(4 – 1 – 2 – 3)

Χραντέτσκι

Βάιζερ

Τα

Ντράγκοβιτς

Γουέντελ

Αράνγκις

Χάβερτζ

Μπραντ

Μπελαράμπι

Φόλαντ

Μπέιλι

Βέρντερ Βρέμης

(4 – 3 – 2 – 1)

Παβλένκα

Γκεμπρεσελασιέ

Φριντλ

Μοϊσάντερ

Αουγκούστινσον

Μπάργκφρεντε

Έγκεσταϊν

Κλάασεν

Έγκεσταϊν

Ρασίτσα

Κρούζε

Εκτίμηση

Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται σταθερά γκολ. Πάμε με το συνδυαστικό GG & OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει