Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ.
panaitolikos paok

Ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται στην έδρα του Παναιτωλικού και ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει πιο κοντά και στο αήττητο.

Σέντρα στις 19:30.

Τα προγνωστικά μου

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: GG (2,25)

Ανάλυση

Η ψυχολογία του Παναιτωλικού δεν ήταν καλή μετά την ήττα που υπέστη στην Τρίπολη με 3 – 0, έχοντας μάλιστα και παίκτη παραπάνω σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών και ήθελε μια καλή απάντηση κόντρα στον Πανιώνιο. Τελικά, τον πέτυχε τον στόχο του, αφού επιβλήθηκε των Νεοσμυρνιωτών με 5 – 0, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι είχε καλή απόδοση, αλλά και τις απουσίες του αντιπάλου που ήταν πολλές. Σκόραρε όπως και όταν ήθελε, με τους «κυανέρυθρους» να είναι φανερά… εκτός γηπέδου. Πολλά τα Over που έχει φέρει για ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς έχει 15/24. Αποχώρησε ο βασικός εξτρέμ της ομάδας, Ουίλιαν, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορέα. Τσοκάνης ή Αμαράλ θα πάρουν τη θέση του στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Εκτός και ο βασικός στόπερ, Άργκους, αλλά και ο Μοράρ.

Έτοιμος για ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο ο ΠΑΟΚ! Θα τον σταματήσει ο Παναιτωλικός;

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε στην Τούμπα και του Ατρόμητου με το επιβλητικό 3 – 0. Αρχικά, αστόχησε σε πέναλτι, αλλά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, μπόρεσε να βρει δύο γκολ (χωρίς να έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες) και μάλλον άνετα έφτασε στη νίκη που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Μία από τις τελευταίες του επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές είναι αυτή στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, που αν περάσει κι από εκεί δεν… γίνεται να το χάσει. Παραμένει αήττητος στα τελευταία 29 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα (26 – 3 – 0). Τέλος η σεζόν για τον Μαουρίσιο που υπέστη ρήξη χιαστού. Εκτός οι Πέλκας, Ελ Καντουρί.

Πιθανές ενδεκάδες

Παναιτωλικός

(4 – 2 – 3 – 1)

Κυριακίδης

Μαρινάκης

Μαλής

Μιχάι

Τσοκάνης

Γκούγκα

Ντίας

Αμαράλ

Μάζουρεκ

Μανά

Μπαΐροβιτς

ΠΑΟΚ

(4 – 2 – 3 – 1)

Πασχαλάκης

Μάτος

Βαρέλα

Κρέσπο

Βιεϊρίνια

Ολιβέιρα

Σάκχοφ

Λημνιός

Μπίσεσβαρ

Ζαμπά

Άκπομ

Εκτίμηση

Παίζει επιθετικά ο Παναιτωλικός και κόντρα στο ΠΑΟΚ που έχει θέματα πλέον στον άξονα με την απενεργοποίηση του Μαουρίσιο μπορεί να βρει γκολ. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Σε ενδιαφέρει