Τορίνο – Μπολόνια

Bίοι... αντίθετοι.
torino bologna

Η Τορίνο φιλοξενεί απόψε στο «Olimpico Grande Torino» τη Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της Serie A. Aντίθετες πορείες διανύουν οι δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι μάχονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Τα προγνωστικά μου

(21:30) ΤΟΡΙΝΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ : ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 30′ Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (2,05)

Ανάλυση

Έχει πάρει μπροστά για τα καλά η Τορίνο από τέλη Ιανουαρίου και μετά και αυτό φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική με το διπλό στην έδρα της Φροζινόνε (1-2). Το τρίποντο, μάλιστα, ήρθε με ανατροπή, αφού η «γκρανάτα» έμεινε πίσω στο σκορ στο 42′, όμως στην επανάληψη κυριάρχησε πλήρως και με δύο γκολ στο 56′ και το 76′ πήρε την τρίτη σερί νίκη της που τη φέρνει τώρα στην έκτη θέση της βαθμολογίας, διεκδικώντας βάσιμα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σήμερα, η ομάδα του Ματσάρι επιστρέφει στην έδρα της και θέλει ακόμα μία επιτυχία που θα τη φέρει ακόμα και στο -3 από την τετράδα που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής θα μείνει ο τραυματίας φορ Μίλικο, ενώ παίζεται μια θέση στην επίθεση δίπλα στον φορμαρισμένο Μπελότι ανάμεσα στους Ζάτζα και Ιάγκο Φαλκέ.

 

Η Μπολόνια, από τη μεριά της πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Κάλιαρι εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Αυτό το τρίποντο ήρθε μετά από τρεις σερί ήττες για την ομάδα του Μιχαΐλοβιτς και μπορεί ακόμα να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, όμως η Έμπολι που βρίσκεται εκτός αυτής, απέχει μόνο ένα βαθμό. Ο Σέρβος κόουτς ζήτησε από τους παίκτες του ανάλογη απόδοση και στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο βαθμός ή οι βαθμοί. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός θα μείνουν ο φορ Σανταντέρ και ο στόπερ Χελάντερ που είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφει ο έτερος στόπερ Γκονζάλες. Σανσόνε, Ντέστρο και Παλάσιο θα είναι η πιθανή τριπλέτα στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

ΤΟΡΙΝΟ
(3-5-2)

Σιρίγου
Ίτσο
Ν΄Κουλού
Μορέτι
Άινα
Μεϊτέ
Ρινκόν
Μπασέλι
Ανσάλντι
Μπελότι
Ιάγκο Φαλκέ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ
(4-3-3)

Σκορούπσκι
Μ΄Μπαγιέ
Ντανίλο
Λιάνκο
Ντέικς
Τζεμαϊλί
Πούλγκαρ
Σοριάνο
Σανσόνε
Ντέστρο
Παλάσιο

Εκτίμηση

Ανώτερη ποιοτικά είναι η Τορίνο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, η Μπολόνια αν και έπαιζε καλά στα προηγούμενα ματς, μόνο στο τελευταίο κατάφερε να πάρει τη νίκη και έρχεται με καλή ψυχολογία. Δε θα πάω σε σημείο, αλλά με το ενδεχόμενο το πρώτο γκολ να σημειωθεί από το 30′ και μετά. ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 30′ Ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Σε ενδιαφέρει