Αλντοσίβι – Ντεφένσα Χουστίτσια

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τη Ντεφένσα αν θέλει να έχει ελπίδες για τον φετινό τίτλο.
defensa

Στη επικίνδυνη έδρα της Αλντοσίβι δοκιμάζεται απόψε η Ντεφένσα Χουστίτσια στο ματς της 21ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκα στην Αργεντινή. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν εχθές την Ρασίνγκ να απομακρύνεται στο +6 και χρειάζονται μόνο νίκη για να επιστρέψουν σε… απόσταση βολής.

Τα προγνωστικά μου

(02:30) ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΤΣΙΑ : 2 (2,10)

Aνάλυση

Δεν έπαιξε καλά απέναντι στη Χιμνάσια εντός η Αλντοσίβι την περασμένη αγωνιστική και μάλλον από… τύχη κατάφερε να πάρει το 0-0. Σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δε δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλο και μάλιστα αναλώθηκε περισσότερο στο να καταστρέψει το παιχνίδι των φιλοξενούμενων παρά να απειλήσει η ίδια. Σήμερα παραμένει στην έδρα της, εκεί που μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία τελευταία 5 ματς, όμως θέλει να επιστρέψει τόσο στις νίκες, όσο και στις καλές εμφανίσεις απέναντι σε μια αρκετά ανώτερη ομάδα. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν οι αμυντικοί Αμόρ και Βιγιάλμπα, όμως είναι τραματίες ο εξτρέμ Οσούνα και ο φορ Τσάβες.

Μόνο τη νίκη σκέφεται η Ντ. Χουστίτσια. Θα τα καταφέρει;

Από την άλλη μεριά, μπορεί η Ντεφένσα Χουστίτσια να ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας απο τη Μπόκα την περασμένη αγωνιστική, όμως το σκορ αποτέλεσε σίγουρα… φανταστική εικόνα. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί σε όλο το 90λεπτο (23 τελικές/ 8 στον στόχο), όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη μετά από λάθος του γκολκίπερ σε σουτ του Τέβες στο 50′! Έτσι, το αήττητο της ομάδας του Μπεκασέσε έλαβε τέλος και σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να επαναφέρει τη διαφορά στο -3 από την πρωτοπόρο Ρασίνγκ, η η οποία νίκησε εχθές την Εστουδιάντες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ροτέισον, ενώ εκτός παραμένουν οι Τόνι, Σίλβα, Γκουτιέρες και Σέρο.

Εκτίμηση

Δύσκολη είναι η αποστολή των φιλοξενούμενων απόψε, όμως δεν έχουν άλλη επιλογή. Πρέπει να νικήσουν και το διπλό προσφέρεται σε καλή απόδοση. 2

Σε ενδιαφέρει