Ατρόμητος – Πανιώνιος

Πολύ σπουδαίο ματς για τον Ατρόμητο, ιδιαίτερα μετά την ήττα της ΑΕΚ χθες. Ο Πανιώνιος ζει ακόμη στην εφιάλτη της Τούμπας.
koulouris

Σε καθοριστικό ματς στην προσπάθεια του Ατρομήτου για την κατάληψη της 3ης θέσης, αναδεικνύεται το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες έμειναν εκτός κυπέλλου από την ΑΕΚ, αλλά έχουν την ευκαιρία να φτάσουν τους “κιτρινόμαυρους” σήμερα, στην 3η θέση της βαθμολογίας. Για τον Πανιώνιο, όποιος πει οτι οι παίκτες έχουν ξεχάσει αυτά που συνέβησαν στην Τούμπα την Τετάρτη, θα είναι τουλάχιστον ψεύτης.

Τα προγνωστικά μου

(16:00) Ατρόμητος – Πανιώνιος 1 & Over 1,5 (2,02)  Ανάλυση

Ο Ατρόμητος έχασε τον μεγάλο στόχο του για φέτος, που ήταν το κύπελλο Ελλάδας. Σε μια μέτρια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε. Τώρα, συγκεντρώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου στόχος είναι η τρίτη θέση. Η ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη κάνει τους Περιστεριώτες να θέλουν τη νίκη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί με το τρίποντο φτάνουν την “ένωση” στη βαθμολογία και δεύτερον για να διατηρήσουν τη διαφορά των έξι πόντων από τον 5ο Άρη. Να θυμίσουμε πως το πρόγραμμα του Ατρομήτου από δω και πέρα είναι πολύ δύσκολο, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Βικελίδης. Από το ματς με την ΑΕΚ προέκυψε και ένα πειθαρχικό πρόβλημα, καθώς ο Αμίρ Ουάρντα ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν. Ο Αιγύπτιος έκανε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο εξύβριζε χυδαία την ΑΕΚ, ενώ και μέσα στο γήπεδο φερόταν περισσότερο ως παίκτης του ΠΑΟΚ, στην κόντρα του με τους οπαδούς της “ένωσης”. Έτσι, ο Κάναντι θα έχει έναν λιγότερο παίκτη στο ρόστερ, ενώ για σήμερα θα απουσιάσουν και οι Μάντσον, Ουγκράι, Μούγιακιτς, Μέγιερι και Κιβρακίδης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Κουλούρης, ο οποίος συνεχίζει να είναι φαβορί στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πανιώνιος έφυγε από την Τούμπα “πληγωμένος”, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Μέχρι και το 112′ κράταγε την πρόκριση στα χέρια του, αλλά δέχτηκε δύο τέρματα στο τελευταίο οκτάλεπτο και κατέρρευσε. Ακόμη φωνάζουν οι “κυανέρυθροι” για το πέναλτι του 116′. αλλά η αλήθεια είναι πως αρκετά νωρίτερα, στην κανονική διάρκεια, δεν δόθηκε πολύ καθαρότερο, υπέρ του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον μπορούμε να πούμε οτι δεν έχει πρόβλημα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, καθώς απέχει πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια, δεν αποκλείεται όλα αυτά να τον επηρεάσουν σε τέτοιο βαθμό, που να χάσει την συγκέντρωσή του από δω και πέρα. Όμως, στα αποδυτήρια υπάρχουν παίκτες όπως οι Κόρμπος και Μανιάτης, οι οποίοι είναι αρκετά έμπειροι για να μαζέψουν την κατήφεια. Οι Κεϊτά, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Μανθάτης, Κότνικ, Σιντί Αλί, Τσιλούλης και Μασούρας, είναι οι απόντες για σήμερα. Τουλάχιστον επιστρέφει ο Μαξίμοβιτς, παίρνοντας απευθείας θέση βασικού.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος

(3-5-2)

Θεοδωράκης

Καρασαλίδης

Χατζηισαϊας

Ρισβάνης

Σάκιτς

Μπουσούλατζιτς

Βασιλακάκης

Ούμπιντες

Κατράνης

Μανούσος

Κουλούρης

Πανιώνιος

(4-2-3-1)

Μανοϊλοβιτς

Παπαγεωργίου

Σταυρόπουλος

Ντομίνγκεζ

Κότσιτς

Μανιάτης

Μαξίμοβιτς

Καμαρά

Άρτσε

Σπιριντόνοβιτς

Ντουρμισάι

Εκτίμηση

Εάν ο Πανιώνιος, με αυτή την ψυχολογία και αυτά τα προβλήματα πάει και πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Περιστέρι, τότε τι να πω, καλά να πάθουμε. Άσο & Over 1,5.

Σε ενδιαφέρει