Ηρακλής – Παναχαϊκή

Ντέρμπι ομάδων με ιστορία και φανέλα... Σούπερ Λιγκ για τη 19η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ ανάμεσα στον Ηρακλή και την Παναχαϊκή.
Ηρακλής – Παναχαϊκή

Ντέρμπι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

Ο Ηρακλής που πλέον πρέπει να επικεντρωθεί στην παραμονή του στην κατηγορία, φιλοξενεί την Παναχαϊκή που έχει βλέψεις για την απευθείας άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ.

Σέντρα στις 15:00.

Τα προγνωστικά μου

Ηρακλής – Παναχαϊκή: 2DNB (2.09)

Ανάλυση

Καλές οι φανέλες, καλές οι ιστορίες που κουβαλά κάθε όνομα στην κατηγορία, αλλά ο Ηρακλής δεν μπορεί πια να έχει στο μυαλό του να κοιτάει προς τα πάνω, αλλά να σώσει την κατηγορία, αφού απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η τραγική πορεία του συνεχίζεται και αποκορύφωμα το τελευταίο αποτέλεσμα στο Αιγίνιο που ηττήθηκε από τον ουραγό, Αιγινιακό με 1 – 0 και έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Κακή εμφάνιση μένοντας πίσω στο σκορ μόλις στο 35’, χωρίς να καταφέρει στο υπόλοιπό του αγώνα να βρει κάποιο γκολ έστω για την ισοφάριση. Πλέον, έχει μόλις 23 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία, όσο κι αν αυτό είναι υποτιμητικό για τον ίδιο. Περίεργη κατάσταση με τον προπονητή της ομάδας, Ρόκα, που είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, οπότε και αυτός βρίσκεται σε δύσκολη θέση. GG τα 3/4 τελευταία ματς.

Ματς με ιστορία Σούπερ Λιγκ στη Β’ Εθνική! Ηρακλής ή Παναχαϊκή;

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Παναχαϊκή και έτσι έχει πλησιάσει πολύ κοντά στη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ. Βέβαια, δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. Ωστόσο, πέτυχε πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μία ευθέως ανταγωνιστική ομάδα, τον Απόλλωνα Λάρισας την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς επικράτησε με 1 – 0, καταγράφοντας την 5η νίκη της στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις. Απέχει δύο βαθμούς από τη 2η θέση και όλα πλέον παίζονται. Σε ό,τι αφορά το ματς κόντρα στην ομάδα της Λάρισας, ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2’ από το σημείο του πέναλτι και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Σημαντικό το σημερινό ματς, αφού γνωρίζει ότι με τη νίκη θα κάνει άλμα για την άνοδό της.

Εκτίμηση

Σε περίεργη κατάσταση ο Ηρακλής, που περνά εσωτερικές παλινωδίες. Με ξεκάθαρο στόχο η Παναχαϊκή που έχει το όνειρο της ανόδου. 2DNB η επιλογή μας.

Σε ενδιαφέρει