Βαλένθια – Σέλτικ

Την πρόκριση από το πρώτο ματς «καθάρισε» η Βαλένθια κόντρα στη Σέλτικ.
valencia celtik

Έτοιμη να σφραγίσει την πρόκρισή της είναι η Βαλένθια, καθώς υποδέχεται τη Σέλτικ στο «Μεστάγια».

Οι «νυχτερίδες» πέρασαν πολύ εύκολα στο πρώτο ματς από τη Σκωτία με 2 – 0.

Σέντρα στις 19:55.

Τα προγνωστικά μου

Βαλένθια – Σέλτικ: 1 & OVER 1,5 (1.94)

Ανάλυση

Καμία έκπληξη για τη Βαλένθια που έμεινε ισόπαλη στο εντός έδρας κόντρα στην Εσπανιόλ, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να σκοράρει (0 – 0) και έκανε πισωγύρισμα στη μάχη για τη διεκδίκηση της 4άδας. Είχε ρυθμό, είχε δημιουργία, αλλά δεν είχε εκτελεστικότητα στην αντίπαλη εστία. Τρεις σερί ισοπαλίες, δύο εκ των οποίων στην έδρα της. Με βάση το πολύ ευνοϊκό σκορ του πρώτου αγώνα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, αφού ακολουθεί πολύ δύσκολη αναμέτρηση στη Μαδρίτη επί της Λεγκανές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το Europa σε μια κακή χρονιά για την ίδια. Εκτός ο Ρονκάλια, όπως και οι Παουλίστα, Πιτσίνι, Ροντρίγκο Μορένο, Κοντογκμπιά.

Θα μπορέσει να αποφύγει τις εκπλήξεις η Βαλένθια κόντρα στη Σέλτικ;

Με γκολ στο 90’ της αναμέτρησης, η Σέλτικ πήρε τη νίκη επί της Κιλμάρνοκ με 1 – 0 εκτός έδρας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Άφησε τη 2η Ρέιντζερς στους 8 βαθμούς διαφορά και μόνο με αυτοκτονία θα χάσει το φετινό τίτλο. Τώρα έχει στόχο το… θαύμα κόντρα στη Βαλένθια, από την οποία ηττήθηκε 2 – 0 στην έδρα της στον πρώτο αγώνα, δείχνοντας λίγη σε ακόμα μία περίπτωση ευρωπαϊκού αγώνα. Μόλις 1 νίκη στα τελευταία 15 ματς εκτός έδρας για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πιθανές ενδεκάδες

Βαλένθια (4 – 4 – 2)

Ντομενέκ

Βας

Γκαράι

Ντιακαμπί

Λάτο

Τόρες

Σολέρ

Κοκλέν

Γκέδες

Σομπρίνο

Σάντι Μίνα

Σέλτικ (4 – 2 – 3 – 1)

Γκόρντον

Τόλγιαν

Μπογιατά

Άγερ

Ιζαγκίρε

ΜακΓκρέγκορ

Μπράουν

Σινκλέρ

Φόρεστ

Κρίστι

Μπερκ

Εκτίμηση

Δεν θεωρώ ότι θα έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η Βαλένθια να επικρατήσει για δεύτερη φορά της Σέλτικ, πετυχαίνοντας παραπάνω από 1 γκολ. 1 & OVER 1,5.

Σε ενδιαφέρει