Λιντς – Σουόνσι: Πιέζονται οι γηπεδούχοι

Η Λιντς θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες κόντρα στη Σουόνσι για την 32η αγωνιστική της Τσάμπινσιπ.
Swansea City v Leeds United Sky Bet Championship Liberty Stadium

Συνεχίζεται η δράση στην 32η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Η Λιντς έπειτα από ακόμα μία προβληματική εμφάνιση έχει απέναντί της τη Σουόνσι κόντρα στην οποία θέλει πρώτα από όλα τη νίκη και μία «δήλωση» ότι παραμένει το φαβορί.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Λιντς – Σουόνσι: 1 (1.70)

Ανάλυση

Ακόμα μία κακή ή τουλάχιστον προβληματική εμφάνιση προστέθηκε στα πεπραγμένα της Λιντς το τελευταίο διάστημα, καθώς στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τον βαθμό στην έδρα της Μίντλεσμπρο με το τελικό 1 – 1. Οι καθυστερήσεις ήταν δικαιολογημένες, καθώς ο Τζακ Κλαρκ αποχώρησε με οξυγόνο και φορείο για να μεταβεί στο νοσοκομείο. Το σκορ άνοιξε στο 47’, αλλά με κεφαλιά στο τέλος κατάφερε να σώσει τον βαθμό, σκοράροντας για ακόμα μία φορά καθυστερήσεις, πετυχαίνοντας το 16ο γκολ της μετά το 76’. Με αυτά και μ’ αυτά, έχει πέσει στη 2η θέση και κυνηγάει τη Νόργουιτς.

Η Τσάμπιονσιπ παίζει… μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις 

Νίκη για τη Σουόνσι έπειτα από δύο ματς, καθώς με όπλο την έδρα της και κυρίως την καλή της παρουσία αμυντικά, που θύμισε τη συμπεριφορά της στην αρχή της σεζόν, επικράτησε της Μίλγουολ με 1 – 0. Άξιζε το γκολ με την παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο, με τέρμα που πέτυχε στο 43’. Παρά την αγωνιστική βελτίωση των φιλοξενούμενων, η Μίλγουολ δεν ήταν καλύτερη από τη Σουόνσι και δίκαια το ματς ολοκληρώθηκε στη νίκη των γηπεδούχων. Φανερά ικανοποιημένος έπειτα από καιρό ο Γκρέιαμ Πότερ. Δεν είναι διαθέσιμος ο ηγέτης της Λιρόι Φερ.

Εκτίμηση

Η Λιντς δεν έχει άλλο περιθώριο και πρέπει να εκμεταλλευθεί την έδρα της. Το κυριότερο είναι ότι παίζει κόντρα σε μια ομάδα που είναι… soft και θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη της, Φερ. Δίκαιος ο άσος.

Σε ενδιαφέρει