Αλντοσίβι – Σαν Μαρτίν ΣΧ: Βρίσκει τον τρόπο στην έδρα της

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει απόψε η Αλντοσίβι απέναντι στη Σαν Μαρτίν ΣΧ.
Aldosivi SanMartin

H Aλντοσίβι υποδέχεται την Σαν Μαρτίν στο ματς που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική της Σούπερλιγκα στην Αργεντινή και θέλει να επιστρέψει στις νίκες που θα τη φέρουν μέσα στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Τα προγνωστικά μου

(02:10) ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ : GG (2,04)

Ανάλυση

Από μέτρια εμφάνιση στην έδρα της Ροσάριο Σεντράλ προέρχεται η Αλντοσίβι, όμως τελικά κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό μετά το ισόπαλο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν τη γηπεδούχο, η οποία αν δεν ήταν εξαιρετικά άστοχη, τότε θα είχαν πρόβλημα. Σήμερα, επιστρέφει στην έδρα της, όπου εκεί εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένη, μετρώντας τρεις νίκες στα τελευταία έξι ματς και θέλει το τρίποντο για να ξαναμπεί στην πρώτη δεκάδα που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Σουνταμερικάνα. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν ο εξτρέμ Οσούνα και ο μπακ Ινίγκες, ενώ εκτός παραμένει ο ακραίος αμυντικός Κρούπσκι.

Όλη η Αργεντινή με αμέτρητα ειδικά!

Η Σαν Μαρτίν ΣΧ προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Εστουδιάντες εντός έδρας, βγάζοντας αντίδραση στο άσχημο ξεκίνημα μετά τη διακοπή. Η ομάδα του Φορεστέγιο έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 1-0 και στην επανάληψη συνέχισε να πιέζει και μέχρι το 71′ πέτυχε άλλα δύο γκολ για να… σφραγίσει το τρίποντο. Σημαντικό ήταν που κράτησε ανέπαφη την εστία της, αφού στα 14 τελευταία της ματς έχει δεχθεί γκολ στα… 12, ενώ εκτός έδρας «χάνεται», καθώς μετράει μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες εξόδους της. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν οι μπακ Μίλο και Αλβάρες και ο χαφ Ντα Κάμπο.

Εκτίμηση

Αγριεύει περισσότερο στην έδρα της η Αλντοσίβι, όμως η άμυνά της δεν εμπνέει σιγουριά. Θεωρώ ότι η Σαν Μαρτίν μπορεί να σκοράρει απόψε. GG

Σε ενδιαφέρει