Νόργουιτς – Ίπσουιτς: Μεγάλη κόντρα, μεγάλες διαφορές

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Νόργουιτς και την Ίπσουιτς ολοκληρώνεται η 31η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.
image

Ολοκληρώνεται με μία αναμέτρηση η αγωνιστική δράση της 31ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.

Ντέρμπι ανάμεσα στη Νόργουιτς και την Ίπσουιτς, αφού υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά τις δύο ομάδες χωρίς και ένας ολόκληρος βαθμολογικός πίνακας, με τη Νόργουιτς να είναι 1η και η Ίπσουιτς να είναι τελευταία.

Προπονητής της Ίπσουιτς ο Πολ Λάμπερτ, που ήταν από το 2009 έως το 2012, τεχνικός της Νόργουιτς έχοντας ανόδους και μία παραμονή στην Πρέμιερ.

Τα προγνωστικά μου

Νόργουιτς – Ίπσουιτς: 1 & UNDER 3,5 (2.08)

Ανάλυση

Επίδειξη ισχύος και κυριαρχίας πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική η Νόργουιτς μέσα στην έδρα της Λιντς, αφού όχι απλά επικράτησε, αλλά σάρωσε το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα με 3 – 1. Πέρασε για λίγο στην κορυφή σε ισοβαθμία με τη Λιντς και σήμερα έχει την ευκαιρία εφόσον νικήσει να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή και με δύο βαθμούς διαφορά. Μάλιστα, στην αναμέτρηση ήταν τόσο ανώτερη που στο 35’ το σκορ ήταν ήδη στο 0 – 2. Πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα και η χθεσινή απώλεια της Λιντς στην έδρα της Μίντλεσμπρο της δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι. Μόλις μία ήττα στα τελευταία 18 παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Σούπερ αποδόσεις για την επιστροφή της Νόργουιτς στην κορυφή της βαθμολογίας 

Μάλλον δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την Ίπσουιτς, αφού υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα αυτή τη φορά από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που δεν ήταν στα καλύτερά της και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το γκολ το δέχθηκε στο 90’ της αναμέτρησης, αλλά λίγο έως πολύ αντικατοπτρίζει μία πραγματικότητα του παιχνιδιού. Μπορεί να έχει αναλάβει ο πολύπειρος Πολ Λάμπερτ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τελικά κάτι, αφού τα προβλήματα στην ίδια είναι πιο βαθιά. Με ήττα της έληξαν τα 6/7 τελευταία της.

Εκτίμηση

Εξαιρετικά χαμηλός ο άσος και λογικό, οπότε το συνδυάζουμε με UNDER 3,5, αφού σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα ντέρμπι.

Σε ενδιαφέρει