Μάιντς – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Ψάχνουν αντίδραση οι φιλοξενούμενοι

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάιντς και την Μπάγερ Λεβερκούζεν ανοίγει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.
toptease article desktop

Ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα στην «Όπελ Αρένα».

Στο πλαίσιο αυτό, η Μάιντς υποδέχεται την Μπάγερ Λεβερκούζεν που προέρχεται από νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και έναν αποκλεισμό – σοκ στο Κύπελλο.

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Μάιντς – Μπάγερ Λεβερκούζεν: GG & OVER 2,5 (1.97)

Ανάλυση

Με συνοπτικές διαδικασίες φιλοξενήθηκε από την Άουγκσμπουργκ και ηττήθηκε με 3 – 0 από τη Μάιντς. Ουσιαστικά, δεν μπήκε ποτέ στις απαιτήσεις του αγώνα, καθώς ήδη από το 8’ έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι, ενώ φάνηκε να επηρεάστηκε πολύ περισσότερο από την αντίπαλό της στις καιρικές συνθήκες (χιονόπτωση) και στο 34’ με δεύτερο πέναλτι, έμεινε πίσω στο σκορ με 2 – 0. Αυτή ήταν η μόλις πρώτη ήττα της για το 2019 και μένει να φανεί αν ήταν απλά μια εξαίρεση σε ένα εκπληκτικό τρίμηνο που έχει πραγματοποιήσει και την έχει φέρει αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μοιρασμένα τα OVER και τα GG στις αναμετρήσεις της, αφού διαθέτει ένα ισορροπημένο σύνολο.

 

Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ η Μπάγερ Λεβερκούζεν… Υποδέχθηκε για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική την Μπάγερν Μονάχου και παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ και θα μπορούσε να στραβώσει το παιχνίδι, πήρε τη νίκη με 3 – 1 και δικαιώθηκε για τη θαρραλέα προσέγγιση του παιχνιδιού της. Ωστόσο, ακολούθησε ο αποκλεισμός – σοκ από το Κύπελλο εκτός έδρας από τη Χάιντενχαϊμ με 2 – 1, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τόσες πολλές ευκαιρίες και περιορίστηκε σε μια φλύαρη υπεροχή. Έτσι, λοιπόν, για να παραμείνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχει άλλη διέξοδο.

Πιθανές ενδεκάδες

Μάιντς (4 – 1 – 2 – 1 – 2)

Μίλερ

Μπροζίνσκι

Μπελ

Νιακατέ

Μαρτίν

Κουντέ

Μπακού

Εγκμπαμέν

Μπετιούς

Ματετά

Κουασόν

Μπάγερ Λεβερκούζεν (4 – 1 – 2 – 3)

Χραντέσκι

Βάιζερ

Τα

Μπέντερ

Γουέντελ

Μπάουμγκαρντλινγκερ

Αράνγκις

Μπραντ

Μπέιλι

Φόλαντ

Μπελαράμπι

Εκτίμηση

Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Λεβερκούζεν και ειδικότερα ο Μπος θα στρέφομαι πολύ στα γκολ στα παιχνίδια της και αυτό θα κάνω και σήμερα. GG & OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει