Αργεντινή: Ορισμός της σταθερότητας η Τουκουμάν

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Αργεντινής.
Αργεντινή: Ορισμός της σταθερότητας η Τουκουμάν

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Αργεντινής και συγκεκριμένα για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ανάλυση

Πατρονάτο – Ατλέτικο Τουκουμάν

Μεγάλη νίκη και μάλιστα μέσα στην έδρα της Ρίβερ Πλέιτ πήρε η Πατρονάτο, που χάρη στο χατ – τρικ του Άβαλος, επικράτησε με 3 – 1. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από πέντε αγώνες που δεν είχε χαρεί κάποιο τρίποντο, με το κυριότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην άμυνά της. Γενικότερα είναι βελτιωμένη με προπονητή τον Σιάκουα και έχει άλλη ψυχολογία για τη μάχη της παραμονής. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 15 ματς.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στην Αργεντινή με σούπερ αποδόσεις και ειδικά! 

Μεγάλη νίκη για την Ατλέτικο Τουκουμάν επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα με 4 – 1 και έδειξε προς το παρόν ανεπηρέαστη από τις απώλειες των Ροντρίγκες και Ακόστα, παραμένοντας η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Πέτυχε τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη ό,τι της έδωσε η αντίπαλη άμυνα και η νίκη της ήρθε τελικά πολύ εύκολα. Παραμένει στην 3η θέση με μόλις δύο ήττες στη σεζόν, είναι η κορυφαία επίθεση με 31 γκολ.

Εκτίμηση: Δεν γίνεται να μην σκοράρει η Τουκουμάν σε αυτή την άμυνα της Πατρονάτο. Επιπλέον, επειδή η Πατρονάτο νίκησε τις ρεζέρβες της Ρίβερ, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε… Μπαρτσελόνα. Διπλό.

Σαν Μαρτίν – Εστουντιάντες

Με αρκετή δόση τύχης η Σαν Μαρτίν κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1 – 1) στην έδρα της Μπάνφιλντ. Μόλις από το 6’ ήταν πίσω στο σκορ, αλλά αφού άντεξε την πίεση κατάφερε στη διάρκεια της αναμέτρησης να πετύχει το γκολ. Αμυντικά πάντως έχει θέματα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει δεχθεί γκολ στα 11/13 ματς που έχει δώσει το τελευταίο διάστημα. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε την Μπόκα σε εξ αναβολής αναμέτρησης και ηττήθηκε φυσιολογικά με 4 – 0. Έχει σκοράρει μόλις 15 γκολ στα τελευταία 16 παιχνίδια της.

Τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη για την Εστουντιάντες, έχοντας μοιρασμένες ισοπαλίες και ήττες (0 – 2 – 2). Στο τελευταίο αντίπαλός της ήταν η Βελέζ στο ουδέτερο Κίλμες και ηττήθηκε με 2 – 1, καταφέρνοντας να σκοράρει σε ακόμα ένα ματς (14/16), αλλά αμυντικά σταθερά κάνει νερά. Προηγήθηκε μάλιστα στο 21’, αλλά στο 45’ και το 55’ έγινε η ανατροπή. Μακριά από την έδρα της δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, με την άμυνά της να εκτίθεται περισσότερο.

Εκτίμηση: Κλασική περίπτωση αναμέτρησης που δύσκολα μπορείς να διαλέξεις ποια ομάδα μπορεί να νικήσει. Μάλλον καμία… Χ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
00:00 Πατρονάτο – Ατλέτικο Τουκουμάν 2 Bwin 2,50
02:10 Σαν Μαρτίν – Εστουντιάντες Χ Stoiximan 2,95

Σε ενδιαφέρει