Λιλ – Αμιάν: Επιθετικό πρόβλημα στην Αμιάν

Άνιση θεωρητικά μάχη στο Πιέρ Μορούα ανάμεσα στη Λιλ και την Αμιάν για την 21η αγωνιστική του Σαμπιονά.
FBL FRA LIGUE CAEN LILLE  e

Ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στη Γαλλία με ντέρμπι στον Βορά ανάμεσα στη Λιλ και την Αμιάν.

Τα προγνωστικά μου

Λιλ – Αμιάν: Under 2,5 (1.75)

Ανάλυση

Εκανε ότι ήθελε η Λιλ στην έδρα της Καέν κερδίζοντας εύκολα με 3-1 έχοντας τον Πέπε σε τρομερή μέρα, με γκολ, ασίστ και όργια επί αγωνιστικού χώρου. Με το σπαθί της βρίσκεται στη δεύτερη θέση και αποτελεί αυτοσκοπό η επιστροφή στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη φυγή του ακραίου αμυντικού Τουρέ και την απουσία του αναντικατάστατου Τσελίκ υπάρχει θέμα στο δεξί άκρο. Θα παραταχθεί με 4-2-3-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Λεάο και από πίσω τους Μπαμπά, Ικονέ και Πέπε.

Η Αμιάν κοίταξε στα μάτια την Παρί και το εις βάρος της 3-0 αποτελεί μαγική εικόνα. Κράταγε το 0-0 μέχρι το 57’, όπου ο διαιτητής έδωσε στην Παρί πέναλτι και την άφησε με δέκα παίκτες. Σε εκείνο το σημείο τελείωσαν όλα. Εξαλλος ο κόουτς Πελισιέ με τις διαιτησίες εις βάρος της ομάδας του. Τρία κολλητά no goal. Σοβαρές οι απουσίες του αμυντικού Αντενόν και των επιθετικών Κονατέ και Γκόντος. Με 4-2-3-1 και μοναδικό επιθετικό τον Τιμιτέ. Εξάλλου δεν έχει απομείνει κι άλλος.

Πιθανές ενδεκάδες

Λιλ (4-2-3-1)

Μαϊγκάν

Πιέντ

Φοντέ

Σουμαόρο

Κονέ

Ξέκα

Μέντες

Μπαμπά

Ικονέ

Πέπε

Λεάο

Αμιάν (4-2-3-1)

Γκάρτνερ

Κραφτ

Γκουάνο

Λεφόρτ

Ντιμπασί

Μονκοντί

Γκανόρε

Μεντόζα

Οτέρο

Μποντμέρ

Τιμιτέ

Εκτίμηση

Η Λιλ έχει θέμα κόντρα στις κλειστές άμυνες. Η Αμιάν έχει ξεμείνει από επιθετικούς, σκοράρει με το σταγονόμετρο και θα παρατάξει… λεωφορείο στα μετόπισθεν. Σε ίδια απόδοση ο άσος και το under. Θα προτιμήσω το δεύτερο στα επίπεδα του 1.75!

Σε ενδιαφέρει