Μπενφίκα – Μπράγκα: Η παράδοση και το μομέντουμ

Η Μπενφίκα παραμένει αήττητη επί δέκα αγώνες κόντρα στην Μπράγκα, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν με τίποτα φέτος.
ben

Μεγάλο ντέρμπι στη Λισαβόνα απόψε ανάμεσα στην τέταρτη της βαθμολογίας Μπενφίκα και την Τρίτη Μπράγκα.

Τα προγνωστικά μου

Μπενφίκα – Μπράγκα: Under (1.95)

Ανάλυση

Στην καλύτερή της φάση η Μπενφίκα κερδίζοντας σερί αγώνων το τελευταίο διάστημα σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμα κι όταν δεν παίζει τρομερή μπάλα βρίσκει τον δρόμο να τα καταφέρει. Με αλλαγές απέκλεισε τη Μονταλέγκρε στο Κύπελλο με 1-0. Εξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχτεί γκολ. Οι τέσσερις τελευταίες σημειώθηκαν με 1-0. Δείχνει ξεκάθαρα να το έχει ρίξει περισσότερο στην άμυνα προσέχοντας ανασταλτικά. Βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή στο πρωτάθλημα και έναν βαθμό πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο. Καταπληκτική παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Μπράγκα με 9 νίκες 1 ισοπαλία ανεξαρτήτως έδρας

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν και έχουν ως ξεκάθαρο στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρητικά ελπίζουν και στον τίτλο έχοντας μια διαφορά μόλις τριών βαθμών από την κορυφή, αλλά δεν είναι ομάδα που θα αντέξει μέχρι τέλους στην πορεία πρωταθλητισμού. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισαν τη Σετούμπαλ με 1-0 για το Κύπελλο στην παράταση. Πέντε σερί νίκες. Εντυπωσιακή η φετινή πορεία, αφού σε όλες τις διοργανώσεις ως τώρα έχει υποστεί μόνο μία ήττα από την Πόρτο με 1-0 εκτός έδρας. Τέσσερα διαδοχικά no goal. Σε τρομερή κατάσταση οι Εντουάρντο και Σόουζα στην επίθεση.

Εκτίμηση

Σε εξαιρετική φόρμα οι δύο ομάδες. Μεγάλη μάχη με στόχο την κορυφή της βαθμολογίας ή τουλάχιστον μια θέση στην τριάδα. Η Μπενφίκα έχει σύμμαχο την παράδοση. Η Μπράγκα φέτος έχει χάσει μόνο από την Πόρτο και μάλιστα με πολύ ζόρι. Ματς υπομονής και μπόλικου άγχους. Θα ρισκάρω στο under.

Σε ενδιαφέρει