Αργεντινή: Η νικήτρια… αναπνέει

Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας παραμένουν Σαν Μαρτίν Τουκουμάν και Νιούελς, με τη νικήτρια της αποψινής μεταξύ τους μάχης να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Αργεντινή: Η νικήτρια… αναπνέει

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής και τελευταίας πριν τη χειμερινή διακοπή στην Αργεντινή.

Τα προγνωστικά μου

Σαν Μαρτίν Τουκ. – Νιούελς: Χ ημ. (1.90)

Ανάλυση

Η Σαν Μαρτίν Τουκουμάν πέτυχε τεράστιο διπλό στο τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Τουκουμάν με 3-2. Μάλιστα το πέτυχε με τεράστια ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και έφερε τούμπα το ματς με τα τέρματα των Πονς, Ασεβέντο και Κόστα στο δεύτερο μέρος. Τρία over στα τέσσερα τελευταία ματς. Ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τη σημερινή της αντίπαλο. Δεν υπολογίζονται σήμερα οι Μαρτίνες, Αμπρεγκού, Εσπιντόλα, Φερνάντες, Κορδέρο και Καχάις, Αρκετοί εξ αυτών αναμένεται να αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες, αφού απόψε είναι η τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή.

Η Νιούελς επιβάλλεται να ανεβάσει στροφές αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Δεν έχει κακή ομάδα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα στο εκτελεστικό κομμάτι. Τα περισσότερα παιχνίδια της οδηγούνται στα όρια του γκολ. Σημαντική νίκη επί της Πατρονάτο με 1-0. Σκόρερ ο Φέρτολι στο 55’. Τερμάτισε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. Τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ήταν under και no goal. Τα δέκα τελευταία είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Δεν υπολογίζεται ο βασικός ακραίος αμυντικός Μπίτολο. Παράλληλα δεν υπολογίζονται οι Μπερναρντέγιο και Λεάλ σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Φιντριτσέσκι αιχμή του δόρατος στην επίθεση.

Εκτίμηση

Ματς που μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε. Ανεβασμένη η Σαν Μαρτίν και με σύμμαχο την έδρα. Θετικά δείγματα κόντρα στην Πατρονάτο για την πιο έμπειρη Νιούελς. Με οδηγό το ότι πηγαίνει σχεδόν πάντα σε αργό τέμπο τα παιχνίδια της η φιλοξενούμενη θα προτιμήσω το «Χ» του ημιχρόνου από το under καθαρά λόγω απόδοσης.

Σε ενδιαφέρει