Μπρίστολ Σίτι – Μίλγουολ: Απουσίες στα «λιοντάρια»

Με σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει απόψε η Μίλγουολ τη Μπρίστολ Σίτι, αλλά έχοντας υπέρ της την πρόσφατη παράδοση.
JMP Millwall v Bristol City RS JPG

Με τη μάχη της Μπρίστολ Σίτι με τη Μίλγουολ στο Άστον Γκέιτ συνεχίζεται απόψε η 20η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία.

Τα προγνωστικά μου

Μπρίστολ Σίτι – Μίλγουολ: 1 (2.00)

Ανάλυση

Κάτι δείχνει να κινείται προς το καλύτερο στην Μπρίστολ Σίτι. Μετά από τέσσερις κολλητές ήττες έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία την Ιπσουιτς και τα κατάφερε με 3-2. Μάλιστα έκανε ανατροπή, αφού βρέθηκε να κυνηγάει με 1-0 και 2-1. Στο σπίτι της μετράει τρία σερί under. Προσέχει αρκετά τα μετόπισθεν. Συνολικά τα έξι από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της ήταν no goal. Δεν υπολογίζονται Σμιθ και Τέιλορ. Δεν έχει κερδίσει εντός έδρας στα τέσσερα τελευταία ματς που την υποδέχτηκε τη Μίλγουλ (0-2-2).

Μεγάλη μάχη στο Μπρίστολ με πληθώρα ειδικών στοιχημάτων 

Η Μίλγουολ δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά στον εντός έδρας αγώνα με την Μπέρμιγχαμ, ήταν προβλέψιμη επιθετικά και μοιραία ηττήθηκε με 2-0. Τέταρτος αγώνας δίχως νίκη. Ξεκάθαρα βρίσκεται σε πτώση έχοντα δεχτεί σε αυτό το διάστημα εννιά γκολ. Εκτός έδρας δεν στρίβει με τίποτα. Έχοντας στη φετινή σεζόν επτά ήττες και δύο ισοπαλίες ως τώρα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Απόψε καλείται να βρει λύσεις στις σοβαρές απουσίες των Ελιοτ, Μπράντσο και του ηγετικού μέσου Λέοναρντ. Ενοχλήσεις αισθάνεται ο αναντικατάστατος επιθετικός Γκρέγκορι.

Εκτίμηση

Η Μπρίστολ Σίτι πήρε την ώθηση που χρειαζόταν από τη μεσοβδόμαδη νίκη επί της Ιπσουιτς, παίζει στο σπίτι της και αντιμετωπίζει μια ελλιπέστατη αντίπαλο. Προβάδισμα στον άσο.

Σε ενδιαφέρει