Λοκομοτίβ Μ. – Γαλατασαράι: Οριακό ματς αμφότερα

Νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία θέλουν και οι δύο ομάδες
lokomotivmoskow galatasaray

Η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται απόψε τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ρώσοι θέλουν το τρίποντο για να έχουν ελπίδες για την τρίτη θέση, ενώ οι Τούρκοι χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στη φάση των «16».

Τα προγνωστικά μου

Λοκομοτίβ Μ. – Γαλατασαράι : GG (2,00)

Ανάλυση

Από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα προέρχεται η Λοκομοτίβ Μόσχας και αυτό έχει επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία της. Αρχικά, στο πρωτάθλημα Ρωσίας γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ουράλ, αποτέλεσμα που την άφησε στο -9 από την κορυφή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Σεμίν δεν τα πάει και καλύτερα, αφού μετά από τέσσερα ματς μετράει ισάριθμες ήττες και μοιραία βρίσκεται στον πάτο του ομίλου της. Στ τελευταίο ματς πήγε στην έδρα της Πόρτο και γνώρισε τη συντριβή με 4-1, παρουσιάζοντας ξανά πολλά κενά στην άμυνα. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους Μοσχοβίτες για κατάληψη της τρίτης θέσης και για να συμβεί αυτό χρειάζονται νίκη σήμερα επί των Τούρκων και την τελευταία αγωνιστική να τα παίξουν όλα στη Γερμανία απέναντι στη Σάλκε.

Στα αγωνιστικά, ο Γιούρι Σεμίν δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο το μέσο Κολομέιτσεβ. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Έντερ, με τους δύο Μίραντσουκ και τον Φερνάντες στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Από τη μεριά της, η Γαλατασαράι συνεχίζει δείχνει ασταθές πρόσωπο, μένοντας πίσω στο πρωτάθλημα. Στο πιο πρόσφατο ματς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Κόνιασπορ, μένοντας στο -6 από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 4 βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως ο πιο επιτεύξιμος στόχος είναι η τρίτη θέση που στέλνει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό θα επιτευχθεί σε περίπτωση μη ήττας απόψε, όμως λογικά οι Τούρκοι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι της δυάδας.

Στα αγωνιστικά, ο έμπειρος κόουτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους μέσους Μπελαντά και Ακμπάμπα και τον εξτρέμ Γκουμούς που είναι τραυματίες. Ροντρίγκεζ, Ονιεκούρου και Ντερτιγιόκ θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα των φιλοξενούμενων.

Πιθανές ενδεκάδες

Λοκομοτίβ Μ. (4-2-3-1)

Γκιγιέρμε
Ιγκνατίεφ
Τσόρλουκα
Χέβεντες
Ιντόβου
Κριχόβιακ
Ντενίσοφ
Φερνάντες
Αν. Μίραντσουκ
Αλ. Μίραντσουκ
Έντερ

Γαλατασαράι (4-3-3)

Μουσλέρα
Λίνες
Μαϊκόν
Αζίζ
Ναγκατόμο
Ντονκ
Εντιαγέ
Φερνάντο
Ροντρίγκεζ
Ονιεκούρου
Ντερτιγιόκ

Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη, οπότε η ανάγκη για γκολ είναι επικτακτική αμφότερα. Πάμε με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο! GG

Σε ενδιαφέρει