Α’ Βραζιλίας: Τέλος τα αστεία για την Κορίνθιανς

Αγωνιστική δράση στη Βραζιλία για την 35η μέρα του πρωταθλήματος.
corinthians v vasco da gama brasileirao series a  bedbbbcd

Με την 35η αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Ανάλυση

Κορίνθιανς – Βάσκο Ντα Γκάμα

Παίζει με τη φωτιά η Κορίνθιανς και κινδυνεύει να… καεί. Νέα ήττα αυτή τη φορά από την Κρουζέιρο με 1 – 0 στο Μπέλο Οριζόντε και τώρα είναι μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έπρεπε να είχε δεχθεί πάνω από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τελικά έμεινε και με 10 παίκτες στο 45’, οπότε δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης. Έχει καλή παράδοση κόντρα στη Βάσκο, καθώς από το 2009 είναι αήττητη, μετρώντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Πολύ καλή εμφάνιση από τη Βάσκο κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά δεν επιβραβεύθηκε με το τρίποντο. Προηγήθηκε στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο 95’ δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1 – 1. Κι όλα αυτά ενώ έπαιζε χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της, τους Πίκατσου και Μάξι Λόπες. Ο δεύτερος παραμένει εκτός εν όψει του αποψινού.

Εκτίμηση: Τελειώνει με τα αστεία η Κορίνθιανς και σήμερα κόντρα στη Βάσκο που χάλασε πολλές δυνάμεις κόντρα στην Ατλέτικο, μπορεί να πάρει τη νίκη. Άσος.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στη Βραζιλία με σούπερ αποδόσεις 

Βιτόρια – Ατλέτικο Παραναένσε

Παίζοντας με αμυντικούς προσανατολισμούς στο Ρεσίφε κόντρα στη Σπορτ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό, αφού πήρε το 0 – 0. Το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν συνιστά είδηση, την οποία ελπίζει να τη διατηρήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή σεζόν έχει χρησιμοποιήσει 5 διαφορετικούς τερματοφύλακες… Στα τελευταία 5 εντός έδρας δεν έχει νίκη, ενώ γενικότερα στα 3 τελευταία έχει μείνει στην ισοπαλία.

Ήθελε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή σεζόν κόντρα στη Βάσκο η Ατλέτικο Παραναένσε, καθώς η αντίπαλός της έπαιζε χωρίς τους καλύτερους παίκτες της, αλλά ούτε τώρα τα κατάφερε. Μάλιστα, γλίτωσε την ήττα, καθώς στο 95’ ισοφάρισε σε 1 – 1, παίρνοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία εκτός έδρας νίκη της ήταν στις 11/11/17!

Εκτίμηση: Η Βιτόρια δεν νικάει εντός έδρας, η Ατλέτικο δεν νικάει εκτός έδρας. Χ.

Σε ενδιαφέρει