Μονακό – Μπριζ: Καταρρακωμένοι Μονεγάσκοι, απρόβλεπτοι Βέλγοι

Μετά το μεταξύ τους 1-1 στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων συγκρούονται απόψε Μονακό και Μπριζ με φόντο τη συνέχεια στο… Γιουρόπα.
Μονακό – Μπριζ: Καταρρακωμένοι Μονεγάσκοι, απρόβλεπτοι Βέλγοι

Τέταρτη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη μάχη των φτωχών συγγενών στο Λουί Ντε.

Τα προγνωστικά μου

Μονακό – Μπριζ: Goal/Goal (1.60)

Ανάλυση

Απαράδεκτη εμφάνιση για ακόμα μία φορά και μοιραία ήττα από τη Ρεμς με 1-0 για τη Μονακό. Ο Ανρί παλεύει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να μετατρέψει σε ομάδα ένα πραγματικό συνονθύλευμα χωρίς ψυχολογία και διάθεση για μπάλα. Μάλιστα στο Σαμπιονά βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της τα 14 ματς δίχως νίκη. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τρεις αγώνες έχει έναν βαθμό, αυτόν που πήρε στον τελευταίο αγώνα από την Μπριζ με 1-1. Πολύ καλή στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε. Δεν μπήκε ποτέ στην επανάληψη. Πέραν του κίπερ Σούμπασιτς απουσιάζουν οι Λόπεζ, Αχολού, Ρατζί, Γκολοβίν και Γιόβετιτς. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Φαλκάο να σηκώνει το βάρος της επίθεσης.

Μάχη στο Πριγκιπάτο με στόχο την τρίτη θέση του ομίλου. Πού θα καλήξει;

Η Μπριζ κυνηγάει μετά μανίας την πρωτοπόρο Γκενκ στο πρωτάθλημα του Βελγίου, από την οποία απέχει τρεις βαθμούς. Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής έφυγε με το 1-1 από την έδρα της πρωτοπόρου ισοφαρίζοντας στο 53’. Πέντε ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερις ισοπαλίες όμως. Παράλληλα συμπλήρωσε έξι goal/goal στα επτά τελευταία. Σημαντικές οι απώλειες του μέσου Νταντζούμα και του φορ Βόσεν. Με τρία στόπερ στο Μονακό παίζοντας με 3-4-2-1. Κορυφή ο Γουέσλεϊ και πίσω του θα κινούνται Σχρέιφερς και Βανάκεν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν συμπληρώσει 13 αγώνες δίχως νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πιθανές ενδεκάδες

Μονακό (4-2-3-1)

Μπενάλιο

Σιντιμπέ

Ζέμερσον

Γκλικ

Χένρικς

Μπενασέρ

Τίλεμανς

Σαντλί

Ντιόπ

Γκραντσίρ

Φαλκάο

Μπριζ (3-4-2-1)

Χόρβατ

Πουλέν

Μέχελε

Ντένσβιλ

Μάτα

Ριτς

Νακάμπα

Ντιατά

Σχρέιφερς

Βανάκεν

Γουέσλεϊ

Εκτίμηση

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για τη Μονακό. Δεν την απασχολεί πλέον να προκριθεί ή να συνεχίσει στο Γιουρόπα. Την ενδιαφέρει αποκλειστικά να γυρίσει τον διακόπτη και να κερδίσει έπειτα από τρεις μήνες. Σκέφτηκα τον άσο, αλλά πώς να εμπιστευτώ μια ομάδα που δέχεται πάντα γκολ και δεν έχει ψυχολογία. Θα… κρυφτώ πίσω από το goal/goal, έχοντας οδηγό το προ δύο εβδομάδων μεταξύ τους 1-1!

Σε ενδιαφέρει