Αργεντινή: Αλλού ταξιδεύει ο νους της Νιούελς

Με το μυαλό στραμμένο αποκλειστικά στο Κύπελλο και τον προημιτελικό με τη Ροζάριο η Νιούελς θα υποδεχτεί απόψε με αλλαγές της Αρχεντίνος.
NEW

Οι αγώνες Νιούελς – Αρχεντίνος και Σαν Μαρτίν – Ντεφένσα ρίχνουν την αυλαία της 10ης αγωνιστική στην Αργεντινή.

Ανάλυση

Νιούελς – Αρχεντίνος

Διασμένη η Νιούελς από το ξεκίνημα της σεζόν. Πολλά σκαμπανεβάσματα και νεκρά διαστήματα στην απόδοσή της. Ηττήθηκε σε εξ αναβολής ματς από την Εστουδιάντες με 1-0. Τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο. Αποβλήθηκε ο Ριβέρο. Βλέποντας ότι έχει μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα ρίχνει ευλόγως το βάρος το Κύπελλο. Ακολουθεί ο προημιτελικός με τη μισητή Ροζάριο και όλοι σκέφτονται από τώρα το ντέρμπι. Μάλιστα αποφασίστηκε να γίνει χωρίς κόσμο για την αποφυγή επεισοδίων. Ο κόουτς Φελίπε αποφάσισε να παρατάξει με εναλλακτική ενδεκάδα απόψε την ομάδα του. Προέρχεται από πέντε σερί under. Δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου Ριβέρο. Με 4-4-2 και τον Οβιέδο λίγο πιο μπροστά από τον Αλσουγκαράι στην επίθεση. Η Αρχεντίνος ηττήθηκε με 1-0 από την Ουνιόν εντός. Το χειρότερο είναι ότι δέχτηκε το γκολ πριν τη συμπλήρωσε του πρώτου δεκάλεπτου, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει. Κατήφεια στο εσωτερικό της και έντονος προβληματισμός. Πέντε ματς δίχως νίκη με τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα. Μετράει δέκα διαδοχικά under αι no goal. Δεν αλλάζει το 4-3-3 με Τολέντο, Μέντες και Μπομπαντίγια να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Από τη μία έχουμε μια διαφορετική Νιούελς, λόγω αλλαγών με πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Από την άλλη έχουμε την Αρχεντινός που είναι η πρεσβευτής του under στην κατηγορία. Μονόδρομος τα λίγα γκολ. Θα πάω στο Under 2, ώστε σε περίπτωση που μπουν δύο γκολ ακριβώς να πάρω πίσω τα χρήματά μου.

Θα καταφέρει η Νιούελς να επιστρέψει στις νίκες λίγες μέρες πριν τον μεγάλο προημιτελικό;

Σαν Μαρτίν – Ντεφένσα

Δεν ήταν αρκετό στη Σαν Μαρτίν το γκολ του Βιγιαρουέλ στο 8’ κόντρα στη Σαν Λορέντζο. Λύγισε με 2-1 παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε. Το γκολ  της ήττας ήρθε στο 85’. Από τις πιο επιθετικές ομάδες στην κατηγορία. Τα παιχνίδια τους έχουν ρυθμό. Προέρχεται από έξι κολλητά goal/goal και over. Επιστρέφει ο ακραίος Μίλο. Ξεκάθαρο 4-3-3 με επιθετική τριπλέτα τους Σολίς, Βιγιαρουέλ και Μπράβο. Η Ντεφένσα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο Κόπα Σουνταμερικάνα, όπου έχει φτάσει στα προημιτελικά, αλλά δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση. Εχασε στο πρώτο ματς της οχτάδας από την Τζούνιορ στην Κολομβία με 2-0. Δύσκολη υπόθεση η ανατροπή. Πάντως μέχρι τη μεσοβδόμαδη ήττα έτρεχε ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Εφτασε τα εννιά διαδοχικά under. Οδηγεί τα περισσότερα παιχνίδια της στα όρια του ενός γκολ. Λείπουν Γκουτιέρες και Σίλβα. Αποφασίστηκε να παραταχθεί με ανταγωνιστική ενδεκάδα παρά τις πολλές υποχρεώσεις της. Τίθεται θέμα κόπωσης φυσικά. Θα παίξει με 4-3-3 έχοντας τους Ρόχας, Ρουίς και Φερνάντες στην επίθεση. Εντελώς διαφορετική η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων. Φουλ του ροντέο η Σαν Μαρτίν, φουλ άμυνα η Ντεφένσα. Σκοπιμότητα και Άγιος ο Θεός για τους φιλοξενούμενους. Σε αυτές τις περιπτώσεις τάσσομαι με τη μέση λύση του 2-3 γκολ. Ματς που ακροβατεί μεταξύ under και over.

[i]

Σε ενδιαφέρει