Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ: Με φόρα οι φιλοξενούμενοι

Σέντρα στην 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Φράιμπουργκ και την Γκλάντμπαχ
Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ: Με φόρα οι φιλοξενούμενοι

Με μία αναμέτρηση ανοίγει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Η Φράιμπουργκ φιλοξενεί την εκπληκτική φετινή Γκλάντμπαχ που θέλει να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί μέχρι τώρα.

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ: 2 – 3 ΓΚΟΛ (2.05)

Ανάλυση

Πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Χέρτα η Φράιμπουργκ (1 – 1), αποτέλεσμα που και σαφώς θεωρείται θετικό για τα δικά της κυβικά. Μόλις στο 7’ δέχθηκε το γκολ με το οποίο έμεινε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια στάθηκε τυχερή, αφού θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα τέρματα. Τελικά, κόντρα στη ροή του ματς, στο 36’ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και εκεί έβαλε άγχος στους γηπεδούχους, με την ίδια να βρίσκει ευκαιρία να ισορροπήσει το παιχνίδι. Με αυτή την ισοπαλία έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη, αλλά με δύο ισοπαλίες και η προηγούμενη ήταν κόντρα στη Λεβερκούζεν, οπότε επίσης ήταν κερδισμένη. Δίνει μεγάλο βάρος στην άμυνα τελευταία, ειδικότερα μετά την ήττα που είχε υποστεί από την Άουγκσμπουργκ με 4 – 1.

Θα μπορέσει η Γκλάντμπαχ να συνεχίσει την «τρελή» της πορεία;

Η τρομερή νίκη που πέτυχε στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου με 3 – 0, φαίνεται ότι της έχει δώσει… φτερά στα πόδια της, καθώς στην επιστροφή της μετά τη διακοπή διέλυσε και τη Μάιντς με 4 – 0. Ακόμα και στο ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να βρει το γκολ στο 21’, ενώ στο δεύτερο έβαλε μπροστά την ταχύτητά της στις αντεπιθέσεις και από το 53’ μέχρι το 63’ σκόραρε τρία γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 0. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική που δεν υπέστη ήττα, έχοντας σε αυτό το διάστημα τρεις νίκες. Βγάζει πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα η ομάδα του Χέκινγκ, κάτι που φαίνεται και στη βαθμολογία.

Πιθανές ενδεκάδες

Φράιμπουργκ (4 – 2 – 2 – 2)

Σβόλοβ

Κίμπλερ

Γκούλντε

Χάιντς

Γκίντερ

Κοχ

Χέφλερ

Χάμπερερ

Φραντς

Βάλντσμιντ

Πέτερσεν

Γκλάντμπαχ (4 – 3 – 3)

Ζόμερ

Λανγκ

Γκίντερ

Ελφέντι

Βεντ

Νόιχαουζ

Στρομπλ

Χόφμαν

Αζάρ

Πλεά

Στιντλ

Εκτίμηση

Προσοχή, πριν πάτε στο διπλό. Η Γκλάντμπαχ πλην του ματς με την Μπάγερν Μονάχου δεν έχει κάνει άλλο διπλό. Σε όλα, πάλι εκτός από αυτό με την Μπάγερν Μονάχου, έχουν έρθει GG. Μόλις μία νίκη εντός έδρας και η Φράιμπουργκ με μόλις ένα GG. Θα πάω με τα 2 – 3 γκολ.Εκτίμηση

Σε ενδιαφέρει