Μάντσεστερ Γιουν. – Γιουβέντους: Ο «CR7» κόντρα στον «Special 1»

Τεράστια μάχη στο Ολντ Τράφορντ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο και τη Γιούβε του Κριστιάνο Ρονάλντο.
manutd juventus

Ντέρμπι κορυφής στον όγδοο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ για την τρίτη αγωνιστική ανάμεσα στην πρωτοπόρο «Μεγάλη Κυρία» και τη δεύτερη Γιουνάιτεντ.

Τα προγνωστικά μου

Μάντσεστερ Γ. – Γιουβέντους: 1 dnb (2.10)

Ανάλυση

Πραγματικά ο Μουρίνιο λέγεται δικαίως «Special 1». Δεν γίνεται να ασχολούνται όλοι μαζί του όπου κι αν πάει. Χαμός στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο κόσμος της Τσέλσι τον έκραξε, αυτός του έδειξε τα τρία δάχτυλα σαν να λέει στους οπαδούς ότι χάρισε τρία πρωταθλήματα στην ομάδα τους και πρέπει να τον σέβονται, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν πιάστηκε στα χέρια με τον βοηθό προπονητή του Σάρι. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Γιουνάιτεντ έπαιξε με πείσμα και πάθος, αντέδρασε γυρνώντας το εις βάρος της 0-1 σε 2-1 με τα τέρματα του Μαρσιάλ, αλλά στο 96’ ισοφαρίστηκε και έμεινε με την όρεξη ενός μεγάλου διπλού. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ κόλλησε στο 0-0 εντός με τη Βαλένθια. Ψάχνει αντίδραση. Θα παίξει με 4-2-3-1 απόψε έχοντας στην κορυφή τον Λουκάκου και από πίσω τους Μαρσιάλ, Μάτα και Ράσφορντ να του δίνουν τα απαιτούμενα στηρίγματα. Λείπει ο Σάντσες.

 

Κι όμως γκελάρει. Η Γιούβε αποσυντονίστηκε από την διακοπή και έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Τζένοα στο Τορίνο. Μάλιστα προηγήθηκε και δεν κράτησε το αποτέλεσμα, πράγμα σπανιότατο. Ο Ρονάλντο έχει πάρει φόρα και άνοιξε το σκορ, αλλά δεν είχε βοήθειες. Έτσι επέτρεψε στη Νάπλι να μειώσει τη διαφορά της στους τέσσερις από την κορυφή. Η συγκεκριμένη ισοπαλία ήρθε μετά από δέκα νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το 2/2 στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός. Αν αποδράσει με το διπλό από το Ολντ Τράφορντ ουσιαστικά κλειδώνει την πρόκριση. Τα 9 από τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Με 4-3-3 ο Αλέγκρι έχοντας τους Ρονάλντο, Ντιμπάλα και Κουαρδάδο στην επίθεση. Μην ξεχνάμε πως ο CR7 ανδρώθηκε στη Γιουνάιτεντ και πάντα η επιστροφή του στο Μάντσεστερ είναι συγκινησιακά φορτισμένη.Εκτός μάχης οι Κεντίρα και Μάντζουκιτς.

Πιθανές ενδεκάδες

Μάντσεστερ Γ. (4-2-3-1)

Ντε Χέα

Γιανγκ

Σμόλινγκ

Λίντελοφ

Σο

Μάτιτς

Πογκμπά

Ράσφορντ

Μάτα

Μαρσιάλ

Λουκάκου

Γιουβέντους (4-3-3)

Σέζνι

Κανσέλο

Μπενατιά

Μπονούτσι

Σάντρο

Ματουιντί

Μπεντανκούρ

Πιάνιτς

Κουαρδάδο

Ντιμπάλα

Ρονάλντο

Εκτίμηση

Ματσάρα ολκής. Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου και στη μέση ο Ρονάλντο που επιστρέφει ως αντίπαλος για ακόμα μία φορά στο Μάντσεστερ. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι η Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο ζει και αναπνέει γι’ αυτά τα ματς. Προκαλούν τα τριάρια του άσου, αλλά κρίνεται απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία. Για τους πιο επιφυλακτικούς 1Χ, ειδάλλως άσο στο draw no bet.

Σε ενδιαφέρει