Γαλλία – Γερμανία: Στην πόρτα της εξόδου ο Λεβ

Μια ανάσα από την έξοδο βρίσκεται ο Λεβ μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Γερμανίας και τις κακές εμφανίσεις.
france germany

Τεράστιο ντέρμπι ονομάτων στο Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για τον πρώτο όμιλο του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας στο Nations League.

Τα προγνωστικά μου

Γαλλία – Γερμανία: Goal/Goal (1.68)

Ανάλυση

Αυτή δεν ήταν η κλασική Γαλλία, η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Στο φιλικό με τους Ισλανδούς έπαιξε ελεύθερα και χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα. Για 60 λεπτά ήταν παθητική και βρέθηκε πίσω με 2-0. Στη συνέχεια βρήκε τα πατήματά της, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα αυτογκόλ στο 86’ και ένα εύστοχο πέναλτι από τον Μ’ Μπαπέ στο 90’. Η ουσία είναι ότι δεν ηττήθηκε και πάλι συμπληρώνοντας ένα σερί 14 αγώνων δίχως ήττα. Τρία goal/goal στα τέσσερα τελευταία ματς. Στον πρώτο γύρο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικά στη Γερμανία και έφυγε με το 0-0. Κερδίζοντας απόψε θέτει εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς την αντίπαλό της και στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του ομίλου. Λείπουν Ουμτιτί, Τολισό και Τοβέν. Με 4-3-3 απόψε και επιθετική τριπλέτα τους Μ’ Μπαπέ, Γριζμάν και Ζιρού.

 

Απαράδεκτη η Γερμανία στο τελευταίο ματς με τους Ολλανδούς. Τραγική εμφάνιση και άμυνα για γέλια. Βρέθηκε πίσω με 1-0 νωρίς, προσπάθησε να πιέσει ανούσια και στα τελευταία λεπτά ανοίχτηκε και το πλήρωσε με ακόμα δύο γκολ. Στατική η άμυνα, δεν προλάβαινε ούτε με… λάσο τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς των Ολλανδών. Στόχος η αποφυγή ης τελευταίας θέσης ου ομίλου και ο υποβιβασμός από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Κάποια στιγμή η ομοσπονδία πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά την αλλαγή στον πάγκο. Ο Λεβ έχει χάσει τα αποδυτήρια και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του. Απόψε θα λείψει ο στόπερ Μπόατενγκ, ενώ λείπουν και άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα όπως ο Ρόις. Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί και τον Ντράξλερ στην κορυφή της επίθεσης. Δεν υπάρχει το καθαρό εννιάρι.

Πιθανές ενδεκάδες

Γαλλία (4-2-3-1)

Γιορίς

Παβάρ

Κιμπεμπέ

Βαράν

Ερνάντεθ

Καντέ

Πογκμπά

Ματουιντί

Μ’ Μπαπέ

Γκριζμάν

Ζιρού

Γερμανία (4-2-3-1)

Νόιερ

Γκίντερ

Χούμελς

Ζιλέ

Σουλτς

Ρούντι

Κρος

Κίμιχ

Μπραντ

Σανέ

Ντράξλερ

Εκτίμηση

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εχουμε να κάνουμε με μια ντερμπάρα ονομάτων και δεν νοείται να βρίσκεται ο άσος ακόμα και κάτω από το 1.85. Σε ότι κατάσταση κι αν είναι η Γερμανία παραμένει Γερμανία. Δεν λέω ότι δεν έχουν το προβάδισμα οι Γάλλοι, αλλά το στοίχημα είναι πάνω από όλα απόδοση. Θα πάω στο πολύ πιθανό goal/goal, αφού η Γερμανία είναι αναγκασμένη να ανοιχτεί κυνηγώντας μόνο νίκη και οι γηπεδούχοι όταν βρουν ανοιχτούς χώρους κάνουν πάρτι.  

Σε ενδιαφέρει