Ξάνθη – Λάρισα: Η αγωνιστική των under

Έξι under έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα στα επτά ματς που προηγήθηκαν για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μένει να δούμε τι θα συμβεί στην «Ξάνθη Αρένα».
Ξάνθη – Λάρισα: Η αγωνιστική των under

Απόψε πέφτει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στα δικά μας λημέρια με τη μάχη της Ξάνθης κόντρα στη Λάρισα.

Τα προγνωστικά μου

Ξάνθη – Λάρισα: 1 & UNDER 3,5 (2.05)

Ανάλυση

Αρκετά καλή εμφάνιση για την Ξάνθη στη Λαμία και δίκαιο 0-0. Από καθαρή τύχη το ματς δεν είχε γκολ. Χάθηκαν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Τρίτο σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Πέντε under και no goal στα έξι φετινά παιχνίδια της. Τα τέσσερα εξ αυτών είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Δεν υπολογίζεται απόψε ο Φλίσκας. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω τους Σαρπόνγκ, Καντά και Τζουρίτσκοβιτς. Κόντρα στη Λάρισα έχει φέρει εννιά διαδοχικά under ανεξαρτήτως έδρας.

 

Η Λάρισα άλλαξε προπονητή και είχε ευεργετικά αποτελέσματα επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0 στο ντεμπούτο του Φέστα. Προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό και εν συνεχεία ταμπουρώθηκε. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε για το Κύπελλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ηττήθηκε με 2-0 παίζοντας με πολλούς αναπληρωματικούς. Τρία σερί under και no goal. Απουσιάζουν απόψε Μόρας και Μορσί. Ο Φέστα αποφάσισε να αφήσει εκτός τον ακραίο Χούμπτσεφ. Θα παραταχθεί με 3-6-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Κούνιτς. Ακραίοι οι Ντέλετιτς και Καρανίκας.

Πιθανές ενδεκάδες

Ξάνθη (4-2-3-1)

Ζίβκοβιτς

Μπαξεβανίδης

Κασάδο

Λισγάρας

Σιλά

Κοβάσεβιτς

Καμαρά

Σαρπόνγκ

Καντά

Τζουρίτσκοβιτς

Γέντρισεκ

Λάρισα (3-6-1)

Κρίστινσον

Ζίζιτς

Γκόλιας

Γρομητσάρης

Καρανίκας

Φατιόν

Κόεφ

Μιλοσάβλιεβιτς

Πίτι

Ντέλετιτς

Κούνιτς

Εκτίμηση

Η Ξάνθη στο σπίτι της μεταμορφώνεται και έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Η Λάρισα μπορεί να άλλαξε προπονητή, μπορεί να έρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά τα κατάφερε με μπόλικη δόση τύχης. Δεν θα την έχει πάντα. Προβάδισμα στους Ακρίτες, που περιμένω να βρουν το γκολ, που λογικά θα τους οδηγήσει στη νίκη. Η ΑΕΛ θα παίξει αποκλειστικά για το μηδέν στα μετόπισθεν. Θα στηρίξω τον άσο, τον οποίο θα συνδυάσω με το under 3,5 για να ξεπεράσω τα όρια του διπλασιασμού.

Σε ενδιαφέρει