Σταντάρ Λ. – Μπριζ: Γιορτάζει η Λιέγη

Την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυσή της γιορτάζει απόψε η Σταντάρ και στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπριζ.
ddeeeebdfeac XL

Τεράστιο ντέρμπι διεξάγεται απόψε στη Λιέγη ανάμεσα στην Σταντάρ και την Μπριζ στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής του Βελγίου.

Τα προγνωστικά μου

Σταντάρ Λ. – Κλαμπ Μπριζ: Goal/Goal (1.50)

Ανάλυση

Μεγάλη νίκη για την Σταντάρ μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ακισάρ για το ΓιουρόπαΛιγκ με 2-1. Βέβαια, για πολλοστή φορά στη σεζόν δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της και πρέπει άμεσα να βρει τα πατήματά της. Νωρίτερα είχε επικρατήσει της Οστάνδης με 3-1 για το πρωτάθλημα βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων. Συμπλήρωσε πέντε διαδοχικά goal/goal και over ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Δεν υπολογίζονται για ακόμα ένα ματς οι Μπαστιέν, Λεστιέν και Καρλίνιος στη μεσαία γραμμή. Προσεκτικά απόψε με 4-1-4-1 και στην κορυφή της επίθεσης τον Έμοντ. Ιδιαίτερο ματς για τον Πρεντόμ, που αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. Στο γήπεδο δε θα πέφτει καρφίτσα γιατί η ομάδα γιορτάζει απόψε τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της.

Μεγάλο ντέρμπι στη Λιέγη

Η Κλαμπ Μπριζ έπαιξε εξαιρετικά στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο, κατάφερε να την ισοφαρίσει, αλλά στο φινάλε έσκασε από την κούραση και υπέκυψε με 3-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Σο πρωτάθλημα βρίσκεται ολομόναχη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την άνετη τεσσάρα επί της Σερκλ στο τοπικό ντέρμπι. Τρίτο over στα τέσσερα τελευταία ματς. Φέτος έχει κερδίσει ήδη μια φορά ην Σταντάρ στο Σούπερ Καπ με 2-1. Δεν υπολογίζονται απόψε οι Ρεζάι, Αμπραμπατ και Πέρες. Θα παραταχθεί στη Λιέγη με 3-5-2 έχοντας ως επιθετικό δίδυμο τους Σκρίγβερς και Γουέσλεϊ.

Εκτίμηση

Μεγάλο ντέρμπι που μόνο εύκολο δεν θα είναι για την πρωτοπόρο Μπριζ. Η Σταντάρ γιορτάζει και έρχεται με φόρα από δύο κολλητές νίκες σε Βέλγιο και Ευρώπη. Δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Το έδειξε και στην οριακή ήττα φέτος στο Σούπερ Καπ. Μην ξεχνάμε πως ο Πρεντόμ ξέρει πολύ καλά την πρώην ομάδα του. Πιο ασφαλής επιλογή το goal/goal.

Σε ενδιαφέρει