Μονακό – Νιμ: Ανεβαίνουν τα πιτσιρίκια του Ζαρντίμ

Λίγες μέρες μετά το ματς με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό υποδέχεται στην έδρα της τη Νιμ.
DndApGWAEsPmS

Ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Γαλλίας.

Λίγα 24ωρα μετά το πολύ απαιτητικό ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την ήττα της με σκορ 2 – 1, η Μονακό στο ίδιο γήπεδο υποδέχεται τη Νιμ, έχοντας στόχο να πετύχει τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Τη νίκη αγνοεί και η Νιμ εδώ και τρεις αγωνιστικές, αλλά με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Τα προγνωστικά μου

Μονακό – Νιμ: 1 & Over 2,5 (2.45)

Ανάλυση

Ναι, η Μονακό στο πρωτάθλημα έχει αρχίσει με πολλά αγωνιστικά ζητήματα, κάτι όμως που όμως είχαμε προβλέψει και στο σχετικό αφιέρωμα, εδώ στο betmasters. Μιλάμε για μια ομάδα που δεν έχει πλέον καμία σχέση με το σύνολο της προηγούμενης τριετίας και χτίζεται κάτι νέο από την αρχή, με πάρα πολύ νεαρούς παίκτες. Οπότε, απόλυτα λογικό στην αρχή της σεζόν να έχει θέματα. Παρ’ όλα αυτά, στο ματς με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική, αφού κόντραρε στα ίσια τους Μαδριλένους. Προηγήθηκε, βρισκόταν πίσω στο σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενδεικτικό της απειρίας της. Δεν το έβαλε κάτω και είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Τελικό 1 – 2 και ο Ζαρντίμ κρατά τα θετικά. Η μία νίκη που έχει κάνει είναι στην έδρα της Ναντ. Στο προηγούμενο ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Τουλούζ (1 – 1) δεχόμενη την ισοφάριση στο 79’. Στην αποστολή η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, Γκολόβιν και ο Μπαρέκα. Εκτός οι Λόπεζ, Πελέγκρι, Γιόβετιτς.

 

Συνεχίζει εντυπωσιακά και ακομπλεξάριστα την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία η Νιμ. Παίζει επίθεση, το διασκεδάζει και μέχρι τώρα της βγαίνει. Έχει σκοράρει 12 τέρματα σε 5 αγωνιστικές διαθέτοντας την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και επιπλέον έχει δεχθεί άλλα 12 γκολ, διαθέτοντας τη 2η χειρότερη άμυνα. Στο τελευταίο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπορντό, έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα, η… μπίλια έκατσε στο 3 – 3. Ανέτρεψε το 1 – 0 πριν από το ημίχρονο (1 – 2), αλλά στο 57’ είχε γίνει το 3 – 2. Τελικά, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77’. Η ποδοσφαιρική της λογική είναι ίδια με την περσινή, που λέει επίθεση και όπου βγει. Επιστρέφει ο μέσος Ντιαλό και ο Μπουανγκά.

Πιθανές ενδεκάδες

Μονακό (4 – 3 – 3)

Μπενάλιο

Μπαρέκα

Γκλικ

Τζέμερσον

Χένρικς

Μπενασέρ

Εντοράμ

Τίλεμανς

Σαντλί

Φαλκάο

Γκραντσίρ

Νιμ (4 – 4 – 2)

Μπερναντόνι

Αλακούχ

Μπριανκόν

Λαντρ

Μιγκέλ

Τιούμπ

Ντιαλό

Μπομπικόν

Ριπάρτ

Μποζόκ

Γκιγιόμ

Εκτίμηση

Το Over φαντάζει δεδομένο, ωστόσο, εδώ θα ποντάρω και σε σημείο. Δεν τίθεται θέμα κούρασης για τη Μονακό, αφού τα πιτσιρίκια που διαθέτει αυτό που θέλουν είναι παραστάσεις και αγώνες. Ίσα – ίσα που αποκτούν και ρυθμό και ομοιογένεια, αφού πρόκειται για μια νέα και νεανική ομάδα. Κόντρα στην Ατλέτικο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και θεωρώ ότι συνεχώς θα ανεβαίνει. Άσος & Over 2,5.

Σε ενδιαφέρει