Γιουρόπα Λιγκ (Ι’ όμιλος): Ψάχνει σφυγμό η Σεβίλλη

Σέντρα και στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη να είναι το μεγάλο όνομα, αλλά και το μεγάλο ερωτηματικό.
seville standar

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Σταντάρ Λιέγης στην Ανδαλουσία ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ και συγκεκριμένα στον 10ο όμιλο.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Ακίσασπορ των χιλίων προβλημάτων υποδέχεται την Κράσνονταρ.

Ανάλυση

Σεβίλλη – Σταντάρ Λιέγης

Από νωρίς άρχισαν οι προβληματισμοί στη φετινή Σεβίλλη, καθώς υπέστη νέα ήττα για το πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας με 2 – 0 από τη Χετάφε, δεχόμενη ένα γκολ πάρα πολύ νωρίς και το δεύτερο πριν από τη λήξη του ημιχρόνού. Πλέον, έχουν περάσει τρεις αγωνιστικές χωρίς γκολ και νίκη. Αρχίζει και αμφισβητείται από νωρίς ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Ματσίν. Εκτός για το αποψινό και πάλι οι δύο μπακ, Εσκουδέρο και Μερκάδο, αλλά και ο βασικός αμυντικός χαφ, Γκοναλόν. Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού ακολουθεί εκτός έδρας ματς με τη Λεβάντε και μεσοβδόμαδα με τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας. Ωστόσο, δεν θέλει να υποστεί νέα ήττα και το αποψινό ματς είναι κρίσιμο.

Αποκλείστηκε φυσιολογικά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Σταντάρ Λιέγης από τον Άγιαξ και έτσι βρίσκεται απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα. Παραδοσιακά χάνει την όποια ελπίδα για κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αρχή και έτσι και φέτος είναι ήδη στο – 7 από την κορυφή. Στο τελευταίο έμεινε στο 0 – 0 κόντρα στη Σαρλερουά, αν και είχε ευκαιρίες να πάρει το ματς, αλλά σε περιπτώσεις γλίτωσε και την παραβίαση της εστίας της. Την Κυριακή έχει εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Άντερλεχτ. Εκτός για το αποψινό οι βασικοί Εμποκού, Μπαστιέν και Ουλάρε.

Θα καταφέρει η Σεβίλλη να δείξει αντίδραση μετά το τραγικό της ξεκίνημα στην Ισπανία; 

Σε πολύ χαμηλές αποδόσεις ο άσος, θα τον στηρίξουμε σε συνδυασμό με το Over 2,5, αφού η Σεβίλλη δεν είναι κακή ομάδα. Θέλει απλά χρόνο. Σήμερα θα μπει πεισμωμένη για τη νίκη.

[image 2]

Ακίσασπορ – Κράσνονταρ

Πολύ μακρινά μοιάζουν για την Ακίσασπορ η κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ, αφού ακόμα δεν έχει πάρει νίκη σε πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απολυθεί ο προπονητής της ομάδας, Σαφέτ Σούσιτς. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε με την εντός έδρας ήττα από τη νεοφώτιστη Ανκαραγκουτσού (0 – 1), με τον Βόσνιο να αποχαιρετά πριν ακόμα βγει ο Σεπτέμβριος. Στον πάγκο για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας της θα βρίσκεται ο βοηθός του Σούσιτς, Καβτσάκ.

Επιστροφή για την Κράσνονταρ στους ομίλους του Γιουρόπα έπειτα από απουσία ενός χρόνου. Η εκκίνήσή της στο πρωτάθλημα είναι πολύ ενθαρρυντική, αφού έχει ανεβεί στην 4η θέση και μάλιστα στο τελευταίο ματς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας της Ανζί με σκορ 4 – 0 και μάλιστα εκτός έδρας. Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού ήταν ο Περουβιανός, Κουέβα, που προσαρμόζεται στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Δεν έχει κάποια σοβαρή απουσία για το αποψινό ματς.

Δεν υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις για την Κράσνονταρ να αρχίσει τις υποχρεώσεις της με ένα πολύ σημαντικό διπλό. Για αυτό, λοιπόν, το επιλέγουμε.

Σε ενδιαφέρει