Nations League B: Σερί θέλει η Βοσνία, πρεμιέρα με νίκη η Αυστρία

Με μία αναμέτρηση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 2ης κατηγορίας της Nations League.
mpr bosnia

Με την αναμέτρηση της Βοσνίας κόντρα στην Αυστρία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 2ης κατηγορίας της Nations League.

Οι Βόσνιοι επικράτησαν την 1η αγωνιστική στην έδρα της Β. Ιρλανδίας και θέλουν τη δεύτερη νίκη τους για να εδραιωθούν στην κορυφή, ενώ η Αυστρία κάνει πρεμιέρα αφού προέρχεται από ρεπό.

Σέντρα στις 21:45.

Ανάλυση

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Αυστρία

Άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της η Βοσνία στο Nations League, έχοντας μία δύσκολη δοκιμασία. Επικράτησε εκτός έδρας της Βορείου Ιρλανδίας με σκορ 2 – 1 και συνεχίζει αήττητη στα επίσημα ματς από τον Οκτώβριο του 2017. Προπονητής από τον Ιανουάριο του 2018 είναι ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι και δείχνει ότι έχει βρει καλή χημεία. Στο τελευταίο ματς ήταν και πολύ αποτελεσματική σκοράροντας με τους Ντούλιεβιτς, Σάριτς. Ανάλογη συνέχεια ζήτησε ο ομοσπονδιακός ζητώντας μάλιστα ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση με αντίπαλο την Αυστρία. Αμφίβολοι οι Πιάνιτς, Βράνιες και Νάστιτς, ενώ επιστρέφει ο Τοντόροβιτς. Στα τελευταία πέντε ματς έχει Over.

Ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει στην αναμέτρηση της Ζένιτσα;  

Σε φάση ανανέωσης η Αυστρία, που έλειψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν θέλει να εμφανιστεί και πάλι ασυνεπής στο Euro 2020. Προπονητής της ομάδας από το 2018 είναι ο Φράνκο Φόντα με τον οποία η Αυστρία έχει 5 νίκες και 1 ήττα και αυτή από τη Βραζιλία, πριν από το Παγκόσμιο στη Ρωσία. Δεν είχε υποχρεώσεις για το Nations League και έτσι έπαιξε φιλικό με τη Σουηδία, της οποίας επιβλήθηκε με 2 – 0 και σχετική άνεση. Έχει ποιότητα ως ομάδα, μένει να γίνει και σύνολο με αρχές, κάτι που φαίνεται να το καταφέρνει ο Φόντα. Ανάλογα επιθετικά αναμένεται να συνεχίσει, αφού αυτή είναι και η φιλοσοφία της.

Εκτίμηση

Δύο ομάδες που βασίζονται στο ταλέντο τους και συγκεκριμένα το επιθετικό. Πολλά γκολ βάζουν και όποτε υπήρχε αντίπαλος ανάλογης δυναμικότητας, δέχονται κιόλας. Επιλογή μας να σκοράρουν και οι δύο.

Σε ενδιαφέρει