Ατλ. Μινέιρο – Ατλ. Παραναένσε: Βλέπει πεντάδα η Μινέιρο

Στο Μπέλο Οριζόντε πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.
atletico mg atletico pr foto andre yanckousagiflanima

Η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε στο Ιντιπεντέντσια με την παράδοση να είναι υπέρ των γηπεδούχων.

Τα προγνωστικά μου

Ατλ. Μινέιρο – Ατλ. Παραναένσε: Over 2,5

Ανάλυση

Μεγάλη νίκη για την Ατλέτικο Μινέιρο κόντρα στη Σάο Πάολο που έχει βλέψεις τίτλου. Σημαντικό το 1-0 και σημαντικότερο το ότι δεν δέχτηκε γκολ. Τέταρτο σερί under, μόνο μία ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Στόχος η τετράδα που οδηγεί στο Λιμπερταδόρες. Κόντρα στην Παραναένσε μετράει 7 under στα 8 τελευταία ματς. Λείπουν Τσάρα και Εμερσον. Δεν αλλάζει το 4-4-2 με τους Αντράντε και Ολιβέιρα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Επιλογές για όλα τα γούστα στο Μινέιρο – Παραναένσε 

Η Ατλέτικο Παραναένσε ερχόταν από επτά αγώνες δίχως ήττα μέχρι το εις βάρος της 2-0 κόντρα στην Παλμέιρας. Τουλάχιστον κατάφερε να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας και να ανασάνει. Εκτός έδρας παίζει παθητικά και έχει συμπληρώσει 13 αγώνες δίχως νίκη. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς τους Ναζάριο, Ουέλινγκτον και Λόντι. Στην έδρα της Μινέιρο μετράει 13 ήττες σε 26 αγώνες. Θα παραταχθεί με 4-3-3 έχοντας μπροστά τους Μαρσίνιο, Πάμπλο και Νικάο.

Εκτίμηση

Στα χαρτιά η Μινέιρο είναι ανώτερη από την Παραναένσε. Παίζει στην έδρα της και έχει σύμμαχο την παράδοση. Πάντως οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να βρουν δίχτυα και να μετατρέψουν σε ροντέο την αναμέτρηση.

Σε ενδιαφέρει