Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ: Εξοδος κινδύνου για την πρωταθλήτρια

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για την πρωτοπόρο Μπριζ κόντρα στη Ζούλτε που την χαρακτηρίζει η άγνοια κινδύνου ως τώρα.
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ: Εξοδος κινδύνου για την πρωταθλήτρια

Με τον αγώνα της μαχητικής Ζούλτε κόντρα στην αήττητη πρωταθλήτρια Μπριζ ανοίγει απόψε στο Ρέχενμπουχ του Βάρεγκεμ η έκτη αγωνιστική του Βελγίου.

Τα προγνωστικά μου

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ: Goal/Goal & Over (1.75)

Ανάλυση

Μόλις μία νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές για τη Ζούλτε και έντονος προβληματισμός. Δύο κολλητά εκτός έδρας ματς κόντρα σε Σερκλ και Οστάνδη, ισάριθμες ήττες με 3-1. Στο τελευταίο προηγήθηκε με τον Χαρμπαουί, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρχε πουθενά. Ο καλός αμυντικός Ντερέικ κούνησε μαντήλι για λογαριασμό της Γάνδης. Λείπει και ο εξαιρετικός μέσος Ντε Πάου. Ισορροπημένη η εντός έδρας παράδοση κόντρα στην Μπριζ. Από 4 νίκες στα 14 τελευταία για τις δύο ομάδες. Τέσσερα over και goal/goal στα πέντε φετινά ματς των γηπεδούχων.

Θα διευρύνει το αήττητο φετινό της ρεκόρ η πρωταθλήτρια;

Η πρωταθλήτρια Μπριζ ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Γκενκ έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Προέρχεται από το μεγάλο ντέρμπι με την Αντερλεχτ στο οποίο επιβλήθηκε με 2-1. Τα γκολ ο Ντένις στο 3’ και ο Βάνακεν στο 43’. Ο Λέκο δεν αλλάζει το 3-5-2 με τους Ρεζάεϊ, Μοράες στην επίθεση, ενώ από τα άκρα βγαίνουν οι Ντενις και Γκρόνεβελντ. Τα τρία τελευταία παιχνίδια της είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Πολύ δύσκολη η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που θα τη φέρει αντιμέτωπη με Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό. Αποχώρησε ο Ραφαέλοφ για την Αντβέρπ, αφού δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα.

Εκτίμηση

Τα ματς της Ζούλτε έχουν τρελό ρυθμό ως τώρα και δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της απόψε λόγω του ονόματος της αντιπάλου. Η Μπριζ έχει πολλές επιλογές στην επίθεση και γεμίζει την περιοχή των αντιπάπων της με την βοήθεια των ταχύτατων μέσων της. Οι δύο σκόραραν μάλιστα στο ντέρμπι με την Αντερλεχτ. Over με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Σε ενδιαφέρει